Monday, January 5, 2015

stop here

tak tahu nak tulis apa malam ni sebab tak ada cerita sangat hari ni.. melainkan exam tadi.. kemahiran bimbingan kaunseling. ok la soalan.. still dalam kategori mampu milik dijawab. hope yang terbaik.. semua dariNya..

kongsi 1 lagu..Terhenti Disini by Asfan.. sebab lagu ni aku duk ulang dengar hari2 dalam seminggu ni.. given by S...someone..something..syyyhh...

lagu ni x ada deep meaning pape pun.. just ada orang emo kena pergi jauh..haha... and masih terhenti disitu.. tapi rasanya dah bergerak kan? yeaa,move on.. Allah atur yang terbaik dah. insyaAllah ada hikmah..


Sedangku membaca wajahmu
Senyumanmu menggambarkan sesuatu
Jika kau fahami isi hatiku
Ku tak ingin waktu henti tanpamu
Dirimu menyalahkan sebuah erti
Tapi diriku masih terhenti di sini
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
Namun diriku masih terhenti di sini
Andai kau dapat memahami
Bahawa ku menangung semua ini
Bukan niatku ingin kau pergi
kerna ku masih terhenti di sini
Dirimu menyalahkan sebuah erti
Tapi diriku masih terhenti di sini
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
Namun diriku masih terhenti di sini
Tiada daya untuk ku lakukannya
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta
Tiada daya untuk ku lakukannya
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta
Dirimu menyalahkan sebuah erti
Tapi diriku masih terhenti di sini
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
Namun diriku masih terhenti di sini
Tiada daya untuk ku lakukannya
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta
Tiada daya untuk ku lakukannya
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta

credit to: liriklagu,net

No comments:

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...