Sunday, January 11, 2015

Diari MatLutfi

sape dah baca buku diari matlutfi??
sila dapatkan sekarang di toko-toko buku berhadapan rumah anda.
serius tak menyesal beli ni.
buku yang sangat best. banyak kata2 yang menyentap jiwa.
tapi humor dikekalkan as elemen utama.
dia macam vlog yang Mat selalu buat and tulisan dia kat blog ja..
tapi ni dibukukan,and ada gambar2 sekali..
boleh simpan buat kenangan,boleh gelak2, boleh ambil pengalaman.
11/10 markah dia aku bagi..



I'm not the person who has the most knowledge, but I try to make the most of the little tiny knowledge that I have -MatLutfi-

"nanti bila wife tengah pregnant nak bawak la dia mai Australia time winter. Biaq sejuk perut dia mengandung.."-Matlutfi-

hahaha...aku tak tahu la bertuah ke tak bini hang nanti mat..

No comments:

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...