Posts

Showing posts from April, 2014

Idea..!!!

yes..i need idea now..

wah..otak sekarang kena bergerak laju-laju. cari,gali, analisis..!! sometime datang, sometime pulak kelaut. next week present, not normal present...kena ada kekreatifan disitu since untuk subjek latihan dan pembangunan. we just need to imagine that we are "trainer", or pekerja. so?? otak beku kot.. biasa banyak berkhayal and mencurah-curah idea. idea tu datang,tapi ada yang tak kena and nak laksanakan adalah terbatas memandang waktu hanya 1 jam. macam stress pun ada pikir. yang lagi membuatkan kami stress, pressure ialah sebab kami group ke8. 7 group sebelum ni memang hebat-hebat.. dan idea tu sebenarnya semua dorang dah ambik.. so,kami yang ke8 ni apa je yang tinggal?? semua konsep dah di ambik..game2 yang bersesuaian pun dah di ambil.. huhu..

seriously..i respect mana2 yang kerja bahagian reka bentuk, or mereka2 apa saja. reka/rancang program, iklan, produk, buat cover majalah sekali pun. kami macam dah melaluinya. 8 orang duduk semeja...macam meetin…