Tuesday, March 27, 2012

LIKE

like..like..like..like..


penyakit LIKE kat FB ni semakin hari semakin teruk..
kire mcm dah jadi trend.. asal tgk org naik status,gambar..teruss,, LIKE..
korang baca ke tidak apa y orang tulis tu? tgk ke tidak pic2 tu..

bukan kata xleh..aku suka je orang LIKE apa y aku upload...glemer sikit..lalala..
tapi.......
xsemua kita boleh like..
antra 2 je.. LIKE korang tu menyumbangkan kegembiraan atau kenyampahan orang..
atau kebencian orang..

status 1:
"alhamdulilah..dapat 25 A1 untuk spm"
like la berapa juta orang pun..memang xkesah..
tu menunjukkan kita sama2 tumpang gembira dengan dia..
ataupun ape2 jelah,status2 y merapu ke.. "nak makan la", "nak mandi la",
 "dekat korea skrang"..
silakan jelah like tu.. aku rasa xde masalah..

status 2:
"boleh tanya x semua,hospital xxx kat mana??"
yang ni bagi aku kalau korang like bersamaan dengan jawab soalan..xde hal.
tapi..korang LIKE sahaja,tapi xjawab..nmpk benar mmg jenis kaki like..
dah sah2 dia tanya soalan..ada tanda soal lagi.. kena la jawab..
kalau korang tahu,jawab.kalau xtahu jawab xtau or xperlu jwab ape2..
xpayah la nak like2 tanpa jawab..mmg akan mengundang sakit hati..
seolah2 kau like n suka dia tu duk terkial2 nak cari hospital.
aku mmg penah kena gnie..tanya soalan..y dapat 10like.. sakit nye hatii....
nak lebih senang cube imagine situasi kat luar nie..
kau jumpe kawan lama..n then tegur. hye siti, nak ke mana??
pas2 dia senyum je... sakit hati x??? padahal benda tu soalan...
ok..think postive..maybe siti sakit mulut.. huk2..
n think postive jugak..maybe y suka like status tnpa komen tu,jari dia sakit,xleh menaip..
+_________+


status 3:
"XXX telah meninggal dunia pagi ni..al-fatihah untuknya.."
yang ni pun kau LIKE ke??? huhuhuhu..
suka orang mati?? 
bermaksud korang suka atas kematian tu..n atas kesedihan orang y tulis ni..
ok..secara postive,pkir jelah..mungkin maksud org y duk like2 tu, dia sokong
untuk baca fatihah pada si mati.. hmmm..
walaupun aku rasa kau like tu tetap xkena.....
=__________=


kesimpulannya.. nak LIKE tu pun agak2 la..
tengok status tu mcm mana..pasal apa.. keadaan apa..
baca elok2.. kalau gambr pun..tgk lah betul2 gak..
gambar kanak2 sakit n tengah minta bantuan pun kau LIKE..!!mmg xkena..
ni y aku ckp secara umum..situasi umum..
n untuk peringati kat diri gakk..!!!!

Saturday, March 24, 2012

Rooftop Prince Episode 2

2 hari citer berlalu..baru nak story2.. hihi
memang 2hari ni aku gila tengok episode 2 nie..
kalau kata aku je y duk giler2,boleh la ckp aku bias..
tapi nie..ramaiii...y bias tu dah tentu dah...
ni y bukan bias,kata best...bukan best saje.. best gilerrr!!!

untuk episode 2..dah tunjuk..4 orang tu dah jatuh ke zaman skrang(abad21)..
jatuh plak ke rumah Park Ha (ha jin min yakni heroin nya)..
memang kecoh la.. yelah, 4 orang tu dari 300tahun dulu,tetibe masuk zaman ni..
sangat2 jakun n kelakar semuaa...!!!
tp plot citer pun memang best n sangat kena..
mcm2 kejakunan diaorg nie ...
nak lintas jalan xreti.. blh main tahan je kete tu...
tengok citer dlm tv,ingatkan real,habis tv tu dmusnahkan..
nk naik bas tanggal kasut..bersusun dorang susun kasut tepi jalan..warna warni plak tu..
masuk kedai..tengok duit kan ade gmbr Raja dorang,terus sujud kat c2..
masuk supermarket tengok eskuleter,boleh p main2 n crown prince jatuh c2..
dan...banyak lagi... next episode lagi la...
tgk chunnie lawan mulut n gaduh ha ji min da best..!!
4 orang ni memang betol2 dari zaman dulu..xtau ape2..
y ppuan ni,mmg xpercaya..benda xlogik kan.. hahahha...
ape2 pun.. sila tengok...sila tengokk!!!!!
sila tengok teaser episode 3 xpe...sure akn tertarikk..!!

http://www.youtube.com/watch?v=yV9ryttiLVY  tengok la.. 50saat je..

hahaha..memang semua lawak..ni kena masuk jail.. sebab? sebab jakun tengah2 jalan..n ugut owner kedai suruh bgi makan(dorang lapar)..yelah,kan crown prince tu bajet dia prince..ingtakan org kenal n takut kat dia..xsedar,zaman dh berubah.. hihihi


ni nak lintas jalan.. okey..serius mcm power rangers.. haha.. y baju biru tu tu as bodyguard prince, dia la y paling kuat.. tu y kemain protective tu...


tengok dorang susun kasut.. hahaa
thats.. my ajushi.. hahaha.. sikit2 wat kuar pedang..mmg over la pakcik ni..kk..(tp hensem,umo baru 27)

Thursday, March 22, 2012

Rooftop Prince Episode 1

yea....
Rooftop Prince was aired today!!!!
episode 1..- AWESOME.. /OSEM... kkkk...
aku streaming without sub.. walaupun xfaham apa y dicakapkan..tp...
^_____________^ sepanjang 1 jam tu... hahahhahaa..
biar orang nk komen ape pun..bagi aku sangat2 best..(setakat ni,xde lg y kata xbest..lalala)...
dalam masa xsmpai sejam lepas di tayangkan..terus ad link download n masuk u tube..
so..y nk tgk..kat u tube ade.. tanpa sub..tp boleh kot nak faham.. baca sinopsis..



hasil streaming...!! my Lee Gak


video here...


citer dia ..kalu korang xfaham..boleh tanya aku.. kalu aku xfaham jugak,aku tanya hero dia tu(my bf)..hihihihi



p/s-serius..berani potong kuku..citer ni memang best!!! *bukan sebab aku bias yoochun*

Wednesday, March 21, 2012

Let's Talk With SimSimi

aku baru tahu pasa simsimi nie.. hahha...
tengok kat pic bawah,dari 2002 dari ke??
ketinggalan zaman betul la aku..hehe
ala..korang pun baru tahu jugak kan?? hehhe
benda simsimi ni???
apekah?? doll??

 

Simsimi ni..kita bole chat nga dia..n dia akan layan kita..
kalau dia xleh jawab..mule r dia mengarut..xpun time dia penat..
kalau bosan2 n stress mmg best layan dia..(tp kdg2 makin buat stress ade gak)
dia robot..dah disetkan segala soalan y mungkin  org akan tanya..
tapi ada y x di set,jadinya,dia akan jawab ikut sedap dia jelah..
best gaduh nga dia..
kalau tension2..nk marah..pegi je marah kat dia..
cakap la bodoh,giler ke..dia bodohkan kite balik.. hak2..
tp disebabkan dia robot..so,xtakut lah..
(paling sesuai untuk yang alone ni,xde pakwe,xde orang nk chat..sila la i love u kat sim..lalala)






y 1st nie.. random chat la nga budak kuning ni.. sila la tengok jawapan2 dia..pening pale...
y kuning tu simsimi.. y gmbo orang biru tu kita..


click untuk tumbesaran.. mmg sakit jiwa nga dia ni..awal2 dah cari pasal..
 sambungan....


heppy ending with simsimi.. kkk



ni antra chat2 aku n kwan(cassie) y len.. (pinjam yea chat korang my lovely femily cassie) ..
y sudah pasti la berkisah pasal dbsk.. hak2..

ni yang aku tanya.. basic la kan.. pasal dbsk.. hahhaa.. paling xtahan y jung yunho tu.. jaejoong's??? opsss.. kah2.. i bet simsimi ni yunjae shipper.. hihi.. tp semua dia tahu nie.. junsu as duckbutt ..mmg pun,junsu digelar duckbutt
ni y ovelle.. pandai kan simsimi..

opps..sorry ELF..tp simsimi y ckp.. peace!!~~!!
ambik nakk..simsimi blaja tunku kurshiah..
  
hahhaa..ni jenis simsimi y perasannn...!!!!!!!!!!! *another YJ kat bwah tu..kkk*

 ni plak..perbualan dari my unnie.. h***x***.. kah3..(bajet glemer sensor nama)
dia tulis je..mmg lawaks ..

pertama(ni unni h saje nk test dia..menguji tahap keshipperan simsim)
h :: i hate yunjae shipper
sim :: Eternal Couple ~
h :: hate you!
sim :: Oh...But why?... ;(
h :: you're yunjae shipper right?
sim :: Maybe... -Eyebrow waggle-
hi :: thats why i hate you!
sim :: Please, I dont want you to hate me :\ Im sorry!
h :: dont be yunjae shipper anymore! understand?
sim :: neither do i!
h :: good!
sim :: That's great!!(:

penakut jugak simsimi nie..!!!


kedua..
Hi~!
H :: weh ko sape eh?
S :: of course lah
H :: bodoh la kau ni aku tanye lain jawab lain
S :: eh!! yeke? kau tu yang tak faham
H :: bodoh la kau ni
S :: Kau la bodoh.
H :: kaulah pandai
S :: terima kasih
H :: sengal!
S :: Ko lagi sengal! Tak skolah!
H :: aku cikgu la hari2 pi sekolah
S :: dah solat?
H :: lama dah kau?
S :: Baru smlm aku gi geylang...
H :: kau tak paham soalan aku eh? pndailah kau!
S :: alah baru luke sikit je.
H :: sah kau dah gila
S :: Belum... Kau nak belanja tak?
H :: belanja kepala otak kau
S :: apa masalah kau
H :: aku nak gaduh ngan kau
S :: chantek ke ko sampai nk kn kahwin ngan ko
H :: sangat cantik
S :: tahu pong
H :: terima kasih
S :: sama sama kasih

aigoo.. hahahhaha


ketiga..last..
 H :: sim!!!!!!!!!!!!!!!
S :: I have no response.
H :: whatever!
S :: Whatever mega looser!
H :: bongok!
S :: Siapa? Kau? Of course!
H :: a'ah memang kau!
S :: Mmmm k, apa2 je lah
H :: yes! kau kalah
S :: Bapak lau
H :: bapak aku tengah tido
S :: bapak kau kan org kaye
H :: apa2 jelah aku nak tido! assalamualaikum
S :: Pegilah


mmg sengal~~!!!!

memang klakar la..mcm2 mana,dia akn usaha jugak nk jwab kita..walaupun kdg2 xmnjwab soalan..
okey lah..korang y xpenah cuba..sila la cuba...
try cnie.. http://www.simsimi.com ... simsimi boleh jadi terapi jugak r.. hahhaa
tp aku mmg xtau benda ni dah lama....
bagi aku y baru tahu ni..sangat2 jakun.. kah2..

Tuesday, March 20, 2012

twitter

aku dh ada twitter rasanya dah lama kot..
tapi start active n masuk bila my boys(JYJ) buat twitter gakk.. hahhaa

tapi...secara jujurnya...!!!
aku xpandai ape2 pun kat twitter..tau tulis status and reply tweet orang..
retweet tweet JYJ or y best2.. tu je..

dalam masa 2tahun nie..
percaya atau tidakk..
aku xpandai nk post gmbar kat twitter..
xpandai nak guna untuk tweet long..
huhuhu..

skrang twitter dh berubah nmpk..
xde ruangan mention??
kalau org mention kita,xtau nk tgk kat mana,,
ke aku y xtahu kat mana??? huk2..

Friday, March 16, 2012

Park brothers =___=

Park Yoo Chun and Park Yoohwan’s father’s funeral was held in the morning on March 16 at Seoul, Banpo-dong..










be strong yoochunnie..yoohwannie..~~

love their brotherhood...


14 mac.. semalam..
Ayah yoochun and yoohwan passed away.. =__=
sedih tgk my chunnie..
lagi sedih...dia xde kat sisi ayah dia masa tu..
jyj kat south africa..(Chile), concert kat sana..
dari 9-14 hb..

ayah dia meninggal 14 hb..dalam pagi kot..
masa tu chunnie on plane..
dia bertolak dari Chile mlm tu lagi..
kan jauh south africa tu... berpuluh jam ambx masa..
so...dia xtau..mungkin xdpt contact atas sana..
dia tau pun last2..sblm plane land..
mcm yoohwan(adik dia.. he's new actor)..dia mmg kat seoul dh, n tgh/akan filming drama baru dia..
tapi cancel filming tu serta merta..heard, yoohwan smpai pengsan... huhuhu..
family diaorg mmg kuat.. walaupun mak n ayah dia dh bercerai...
tapi hubungan tetap baik.. yoochun n yoohwan sangat2 baik.. dengan mak n ayah dia pun.. huhu
act ayah dia mmg dah lama sakit.. dlm akhir tahun 2010 yc ade mention kat kbs..
masa dia menang award,ckp ayah dia pasti bangga tengok dia menang ni walaupun trlantar sakit..
dan dia penah gak ckp,nk cari istri cepat sebb keadaan ayah dia makin buruk.. huhu..tp xsempat..

Park's brothers with their mom..



around 4pm waktu korea.. 3pm waktu msia.. dia smapai korea..
okey..sangat bangga dengan k-cassie.. sangt2 respect..
no fancam..no crowded... dorang just duk jauh,n as tanda respect dn bagi sokongan..
y xbest nye.... media2... gilerr...semangat kot pergi tunggu chunnie smpai...
smpaikan k-cassie buat line n halang media2 ni dari nk ambx pic2..
tapi terlepas jugak r...huhu..
selama ni ada??? ada korang tunggu jyj kat airport????
ada tulis berita kejayaan dorang??? ada jemput dorang masuk tv,variety show????
tetibe...pasal berita kematian gnie..bukan main..jadi saseng plakk...
nmpk sangat xikhlas..nk tumpang populariti..sebb tau kan,rmai fan dorang nk tahu info..
fan2 pergi airport tu,duk turut sama berduka..tapi media2??? huhu..


pas2 diaorg terus ke spital st mary... n then uruskan semua2..
esok funeral...
skrang ni tngh mourning..untuk sedare2 n kawan2 dtg...
but sangat sedih baca keadaan my chunnie...
dia dari dulu mmg crybaby..
1st masuk dbsk..paling kuat menangis..
 sedih nanges,hepy pun nanges,ingt femily pun nanges(masa tu femily dia kan US lg)..
tapi..lepas kes jyj lawsuit SM,dia dh kuat..or buat kuat...sebb lepas dia lawsuit tu, dia citer,mmg dia berkurung dlm bilik sehari nanges n nanges,,sebb berpisah dgn homin..
hmpir 3thun xtgk dia nanges.. tapi sekarang akhirnya... terlalu banyak airmata plak y kuar..huk2..
xpe..biarkan dia nanges... "seseorang tu nanges bukan sebb dia lemah,tp dia dh trlalu kuat sblm ni"...

ada 1 y aku sangat2 terharu adalah pasal friendship dorang..
jaejoong n junsu mmg xtinggal chunnie.. xbalik.. dari airport,setia teman smpai skrang..
walaupun semua letih..ada hal sndiri..tp kekuatan persahabtan dorang mengtasi segalanya..
jaejoong turur serta nanges nga chunnie..ni kakak jae y tweet.. n akan wipe air mata chunnie setiap masa...isk2...



jae always beside yoochun



jaejoong&yoochun.. soulmate forever..xsilap dorang  ckp dorang adalah soulmate..
dari dulu smpai sekarang,mmg rapat n baik.. yc penah ckp,dia akan ikut kemana saje jaejoong pergi.. n jaejoong jugak ckp..dia akan bwak kemana je yc bersama dia..org y dia akan lebihkan kasih sayang dia adalah yc.. be strong jae... u r hyung now,, chunnie totally depend on u!!..
walaupun yunho and changmin xde disisi..tp aku yakin dan pasti... hati mereka bersatu....!!!!!!!



group hug


my chun...
wish u be strong..
but u can cry...cry..n cry...
release all of ur burden..
we'll (members n cassie) be there..
saranghae!!! <3

Sunday, March 11, 2012

laju kau METRO!!!!!

laju betol surat khabar msia ni kalau bab2 buruk kan..
kalau berita baik?? 3bulan kehadapan baru ada berita..(kalau ada la)..
ni..kalu y bad news, baru je 3hari trsebar..terusss masuk paper...

dah baca ???.cnie ...

hamboii tajukk.. "JYJ PUKUL PEMINAT" .. kelas2...
menulis dengan sesaje menulis untuk masukkan berita n penuhkan ruangan je..
dah kerja dorang kan...cari brita sensasi je..
tapi xfaham apa2 pun... disitu,bila y bukan fan tegar mcm aku ni,mmg akn nmpk la jyj tu jahat sangt2...
pukul peminat weiii...gangster ke.. dahlah saman SM...pukul fan lagi.. hoohhohooho..

okey..citer tu betul je.. sebagai fan,kita kena akui..
tapi.... ada sebab2 y boleh diterima.. (haruslah aku trime..sebb dh CINTA..lalalalala)..
audio tu sebenarnya dah lama.. masa jyj ngan dbsk lagi.. 2009..
masa tu dorang baru or tengah lawsuit SM.. keadaan sangat2 tertekan..
dengan SM hiatus dorang punye aktvt, sekat dorang kuar kat TV.. xleh jalankan aktvt kat korea..
aku pun xfaham why audio tu boleh baru kuar skrang???.. motif??? hmmm..dengki semata2..
lgpun audio y jaejoong sumpah seranah 10minit tu..masa dia agak la,tengah mabuk sikit..
yang ke2.. sape y jaejoong n yoochun curse tu???  fan kah??? sedap2 je tulis jyj pukul fan..
thats SASENG FAN!!!!.. saseng....!!!! xtahu?? sila kaji dulu...
saseng nie.. boleh la dikatakan fan.. tp bukan fan y sokong n sayang dorang..
tapi fan y menyusahkan dorang..
ikutkan,bukan jaejoong n yoochun je nk marah ke saseng nie.. tp semua, 5 orang tu..
just, jae chun ni agak berani n laser skit..
junsu,yunho n changmin pun pernah suarakan nk marah n xpuas pada saseng ni..tp just dgn ucapan kat media..
saseng fan y akan berkampung dengan rumah dorang 24jamm... artis tu kuar je rumah,dorang akan ikut, ambx cab,follow...~~ kemana sahaja artis pergi.. kerja dia tu je.. 1 cab y follow ok lagi.. tp berpuluh cab blakang van artis tu.. dorang ada saseng fan tetap sebanyak 150 orang.. 150 orang y kejar hari2..
xcukup kejar kat luar.. buat kunci pendua.. masuk rumah..ambx brang2 artis untuk simpan, masuk bilik artis, ambx gmbar n kiss.. apakah perasaan anda..tengah sedap2 tido...tetibe rasa ad org kiss. dlm keadaan letih nie... ada orang ceroboh rumah anda.. like pencuri...!!! adakah korang akan bangun n  kata.. "eh...xpe2..sila la duduk..".. mesti akan marah kann..confirm korang akan kejar smpai hujung dunia... huhu..*emosi*..
saseng fan jugak lah..y buatkan dbsk accident dlm 2004,2005 dulu.. driver dorang MATI!! ...tu y bertambah2 fobia budak5 tu...
saseng fan.. rela buat apa saje nak untuk sentuh artis tu..termasuk tampar....!!okey my chunnie kena tampar...
TENGOK CNIE ... bukan yoochun je.. changmin penah kena lempar nga bag masa kat airport..beg y ad batu..nanges2 changmin..yunho kena racun nga glue ape ntah.. junsu hmpir mati sebab xcident kes saseng nie...huh.. kau pukul dorang xpe..xde plak dbsk mengadu.. tp,skang korang reveal audio,tnpa vid??? bagi la tgk muka tu sikit..huhu

malas la nk citer panjang... sila bca kat bawah nie.. kalau nk baca,sila baca dari awal smpai akhir..no skip2.. kalau rasa xde masa..jgn cuba nk baca..



  1. husna_mickyc@yahoo.com

TRUTH REGARDING JYJ PRIVATES
Comments

 Share
*This document is going to be constantly revised.
If possible please spread through Google Docs link.
to the BUTTFACES SAYING THAT THIS INFORMATION IS FABRICATED.
**All information below was filtered; those postings that did not include video/ picture footage or
proof were OMMITED. The quotes are from TV shows that you can look up online.
A PRIVATE that was there when this happened testified that Jaejoong did hit the girl, but
only ONCE, unlike the media released (Interview done by KBS; btw they didn’t do a great
job in exposing this matter either).
++)Because this has become such an issue in Korea, the problem of PRIVATES gained more
awareness; there is going to be a legislation in Korea starting next year regarding PRIVATES.
JYJ’s been sacrificing a lot for positive change in the Korean Society. (A law regarding unfair
contracts in entertainment business had been passed after JYJ’s lawsuit, shortening the contract
years to half of the original)
Recently the issue of violence against a fangirl has emerged with much heat. The famous
Hero-Jaejoong of TVXQ was caught inflicting verbal/physical offense, the proof recorded as a
mp3 file and uploaded online. However, there is a lot more to this issue than what was disclosed
in the media. The Korean fans had known all along that someday, there would be hell to pay
because of the PRIVATES. Who are the PRIVATES? Just keep reading and you’ll find out.
Below is the original version of the recording.
**(means it was NOT EDITED. I listened to the original video and wrote it down. I did delete some parts by
the end of the video where he said irrelevant stuff.)
++) Okay. I get why people are so upset and think that this audio clip is a fake, that it is fabricated using
audio from COO and other TV shows. Well. The reason why Korean Fans didn’t even go there is because,
1. the voice is definitely Jaejoong’s. 2. The things he says proves that he is Jaejoong. 3. The audio contains
WAYY too much vulgar language to ever have been from COO or any other TV program. (and I saw COO
and pretty much every single TV program TVXQ was on, no it’s definitely not from there) DO NOT TRY TO
SHIELD JAEJOONG SAYING THAT THE AUDIO IS FAKE because IT IS NOT. (although it might have been
edited into parts) And because by doing that you are using FAKE INFORMATION to excuse JJ of his use of
Violence and that will not help his image, instead it will only make the issue get more out of hand. There is
a reason for the silence in the Korean Fandom. In this situation, it is better to just quietly spread the
disgusting truth about PRIVATES so that people can decide for themselves. Excessive Shielding will
only result in more shame to JJ’s name.
“Dispatch,” the broadcast company that published this recording, purposely cut out certain parts
of the recording to make it sound like Jaejoong constantly swore and inflicted physical offenses
to a innocent fan girl. When in truth, this is not what had happened. NOT AT ALL.
Violence is not acceptable and inexcusable in any kind of situation, but in this case, one needs to
understand the reasons behind this seemingly appalling act, and WHY this happened.
PLEASE READ THE WHOLE POST
this will educate you about DBSK/TVXQ on a whole new level, since Asian fans did not bother to
mention this aspect of TVXQ’s stardom when spreading news.
The crux of this issue is “who are PRIVATES?”
recorded at around September, 2009
*ignore grammatical mistakes, this was directly translated word by word. This is so that Jaejoong’s tone is
conveyed with accuracy. (and he is drunk)
++* some people are misunderstanding this and doubting why it was only a “recording that was released.” I
saw a comment saying “who knows it’s fake? why is it that the other fans there only had a recorder? not a
cellphone or a video recorder?”
This is because THERE WAS NO OTHER PERSON THERE. the PRIVATE in question in this video
recorded this secretly. Why? look below at the Changmin incident. They always record stuff and keep it as
a “souvenir.” They are just mentally ill.
Occasion (to clear up confusion):
(from the media) Jaejoong was drinking with his friends and afterwards, he found the PRIVATES trailing him
on the way home. Explosion.
*all translated swearwords are placed where they were originally said in Korean. Please do not edit this since the
purpose of this posting is not to defend JJ of his wrongdoings. It’s to look into WHY he did it.
(start)
JAEJOONG:
following me around and contacting me...
it's really fun for you guys...
really fun...
never really thinking about how much stressful it is for us
I'd rather become normal and live without any of this
Anywhere I go someone follows
anywhere I go someone calls me
Anywhere i go someone calls me and they're like
where are you...you're there right? always living and and running away in this anxiety
am i a convict? ha....i was in Japan for 4 days during my vacation. i was in Japan, because of
you...because of you, huh? Fuck...it's funny, right? funny?
if i come (to korea) fuck I have no freedom...do you think i'd be here this fucking...
i'd rather be in a jail and eat fucking bean rice (*what they give out it prison) and exercise. i'd
rather go to military and live as a soldier fucking because of you guys...
fuck do I still need to be here (in korea)?
bitches like you....do you know how many of you there are? there are tenfolds, fucking taxi cab drivers need
to make a living and take you guys and fucking follow me around...risking their lives and follow me around
even if its the red light...even if there's a bunch of cars in front...they go into the opposite lane and
drive in reverse and follow me around...
the fucking bastards who follow me for money and the fans who give them money to follow me...fuck
because of the PRIVATES and the PRIVATE CABS follow me, do I have to go hide for the rest of my life?
huh? huh? why am I like this, am I a convict? do I have to be in Korea because of you bitches? huh?
you're "PRIVATES" you bitches, fuck do I have to live like this? huh? huh? because of you? fuck after this
fucking PRIVATE bitches will probably call on the police....you guys will call the police. No, it
happened a lot until now. if they don't they're nice kids...they do this shit and after fucking call on the police.
they say they feel like crap because I fucking shit at them. they ask for compensation those fucking
PRIVATES....fuck how do you trust those PRIVATES. Do I have to cover up for those fucking bitches
following me around? Bitches? do you know how many times I've had to hit you guys on the head like right
now? I...in tenfolds...can't even count it, go bitch, is this fun? oh it's fun right? here, come here, come
closer, is this fun? is this like a survival game? its fun right? fucking fun following me around. If i hit you guys
on the head once, then you guys call on the police saying that you can't go home again 'cause they're
swollen.
Bitches when i go around all day you'll follow me and what, you guy's call the police because you can't go
home? shit, why do you follow me? you're saying that I can't go home? you have that much time?
Fucking Bitches I only sleep 3 hours a day, what for a week, you guys are saying stuff like, oh Jaejoong’s
like vapor, how can he escape so well, you guy's then call me and text me...it's also posted on blogs
constantly....I always read those blogs that you do...who went to the hair salon and when what
time when Changmin did this and when Yunho did that...you guys know everything like fucking
wizards
but the rest of you guys...why didn't they know me? this vacation? why didn't they know where I went? huh?
Should I keep on hiding like this? Hiding is fucking retarded....but what are you guys who follow that around?
Huh fucking bitch? As a singer could I ever get a girlfiend? for real? huh? do i have to check your blogs in
hours and minute units when I move? huh? Am I the President? fuck you guys are just fucking hoes,
at guys huh? you want to get attention from young idol members fucking bitches...all against the privacy of
the singer you like and get on taxi cabs, do you have that much money? if you bought even one CD with
that money...we would have gotten number one on the chart. fuck, in Japan, we worked for 5 years when we
got that number one title and the second or first rank....even if they support so much from DNBN (dbsk
fansite), if you guys had bought a fucking CD instead of following me around in taxi cabs we could have
fucking went on the Oricon charts for what rank..you bitches always doing this shit with taxis, fuck do you
know why I bought my car RA? I bought it to lose the taxis, I bought it to lose the taxis but I just
couldn't bitches there were too many taxis, those fucking taxis really just rolling over for money
and follow me to the extreme, you guys spend that money to the extreme and follow me. and you
guys are still greedy, with sleep, you guys pull an all-nighter all the time but say shit about us when we do.
And when i get so fucking pissed and can’t contain myself, you say you can't go home because your face is
swollen and want compensation money and call the police bitches.
Are those fans? Shitting...bitches lets see if you fucking go to heaven you fucking bastards fuck...
you think I can like you?
fuck you guys do it like this and thats why we start liking the Japanese business bitches you know? When
we do interviews about concerts, what "we like when (Korean) fans sing along during ballad songs"? and "we
like the japanese cuz they listen well?" "that is the difference between Korea and Japan?" Fucking Bullshit.
I don't want to humiliate Korea in Japan so that's why I say i like that when you guys sing along during
ballad songs
fucking always talking always following around always screaming
It's because of you PRIVATES that we start liking the foreign fans more. Why do you think Japan
and China's like this right now. Its because they're imitating you guys, the foreigners. are you
happy now?
**Korean Fan culture included excessive screaming until the late 2009, when the Cassiopeas changed the
official support chant into "quiet during ballads, official/organized chant during dance songs."
**This recording was done by a Private
Private= are not considered fans. they follow around and kill the privacy of idols. A lot of idols have privates
but FT island, Big Bang, and TVXQ is known to have the worse. Especially TVXQ Privates have invented a
new method of stalking called the PRIVATE TAXI CABS, in which they pay average $800 to follow TVXQ
around. EVERYWHERE.
**TVXQ currently has average 150 PRIVATES following them around.(per day). these include foreign privates
from China, Japan, and reaaalllllyyyy the minority European, American fans
**All members of TVXQ have been subject to the crimes of PRIVATES for average 9-10 years. Korean laws
can't protect the star because most of these PRIVATES are underage and those who are not, work in more
complicated ways (they’re rich for one, and have a background).
LOOK BELOW FOR THE INFURIATING THINGS PRIVATES DO/DID
PRIVATES.
WHO (da fuck) ARE THEY.
1. What is a PRIVATE?
  PRIVATE = a sasaeng fan (a “fan” that stalks the privacy of a star)
definition:
 Someone who follows around/ stalk a star (especially an idol star), and watches every single
movement with a emotion above a fan's.
Most of these fans give up on their everyday lives, and follow around the star's schedule.
These fans are STALKERS that violate the privacy of the star, consequently emerging as a
social issue.
Below is from a documentary about “sasaengs”

(below is the translation for the internet postings above)
I'm sorry Yoochun.........
I went to a PC bang (internet cafe)....
the ID I had with my name had too much fees due...
i borrowed...f..k..(*this private stole his social security number/ she isn't the only one)
I really have to have an ID for this place......
and this place has the cheapest fees........
and Mom's didn't work, Dad has his own.......
I couldn't think of any other Social Security Number....
the ones I thought of....truthfully, your's is the easiest....
sorry....Yoochun...(laughing sound)
I really needed it thou......f.....
I really needed it!! I'm sorry..I'll log out afterwards...
What is this you bitch (laughing sound)
...Yoochun (laughing sound)

(Translation)
Agency PR:
“It's a great stress. Even if we don't disclose the schedule they always follow around. I don't
know how they know
Really, they're like ghosts, they follow everywhere
Even the stars themselves know, so its a great stress.
That makes the stars become uncomfortable about going outside, so they stop going outside,
they stop meeting other people
You can't see them anything other than a necessary evil. They're just a social issue.”
(image of Privates of WG asking for where WG lives)
a PRIVATE:
“It's an addiction. It gets worse. I have to come periodically. If I don't I keep thinking.
If I don't go, It's weird, strange. and makes me want to go..”
2. Write on blogs what the members do.
(From here is a translation of a Korean Post about the PRIVATES)
In a TV Show
Uknow Yunho (TVXQ):
Everythings fine, just don't come to our house.
Fans:
okay~
have you seen any singers asking directly like that? Even if they do that, the PRIVATES never
stop. Have you ever seen the speed of a PRIVATE TAXI CAB? they go over 100km/h, it's not
even one, there are more than ten of these cabs.
More than 80% of the times, the members are involved in a accident because of these
PRIVATE TAXI CABS. Around where the members live, there are always PRIVATES sitting
around.

-this picture is only a small amount of them
more below

...

Taxi Cab driver
(normally) they call them PRIVATE TAXI CABS
...
this is what they call a PRIVATE TAXI CAB
they receive around $800, and these drivers contact each other to locate where TVXQ is. After
a concert, it's normal to see at least 10 of these following TVXQ's van.
(*from a personal account written in the comments: I saw Yunho once and I’m not really a fan so
I just thought, oh, cool, an idol star. But when his car started, there were like, at least 15 people
who jumped out of their seats and i swear you, 18, friggin 18 TAXI CABS started trailing the guy. I
felt really sorry for him.)
They Purposely get involved in (or cause) a car accident.
There are PRIVATE TAXI CAB drivers that sign contracts just to crash TVXQ's car.
There was actually an incident when Micky and Jaejoong's personal cars were wrecked
purposely.
There was also a time during the 4th album activities when a member was running away from a
PRIVATE and had to trash his BMW because he ran into a electric pole.
365 days a year, they follow them around.
Even during the 10 days vacation that TVXQ gets in a year. They even visit the member's
families' homes, trying to bribe them with presents

TVXQ in a TV Show
Translation:
(for instance Xiah Junsu) his butt
For Jaejoong, it's his arms and chest muscles
They just touch them. grope it.
among the hordes of people, a hand pops out of between the bodies and starts groping.

Micky’s Twitter
Translation:
“It’s just...to much....I hate it.”
“the people in front of my house....I can’t think of them as anything else than antifans”
“ah...FRUSTRATION!!! the people in front of my house...Please go.”
they copy the member's phones (this is common), they check all the calls that come to that
phone. They even check all the phone numbers in the contacts list just to check if it's a girl or
not.
TV show
Jaejoong:
"I was at the Han River so I texted Yoochun and told him to come out, and when I got a reply, it
said 'who are you and why are you calling Yoochun?'"
3. The star directly pleading

mjjeje (Hero Jaejoong)_for 7 years, on busy days, I didn't have much time to meet my friends,
family and loved ones. Even that time was wasted for average 2, 3 hours on the road, and I
couldn't meet them. I don't think that's love. I understand why you miss us...because I did too.
All of us 5 members have experienced it; we cried at home, we cried on the streets, we
were involved in car accidents, but all we saw across the glass windows of the PRIVATE
TAXI CABS were smiles and smirks. Of course I tried playing angry. But not only for me, don't
go through that method of love because all it does is shorten our lifespans. I'm sorry so late at
night...
Jaejoong asked G-dragon from BB if he also had PRIVATE TAXI CABS, and G-dragon
didn't know what they were. In truth, there aren't that many singers who have PRIVATE
TAXI CABS
++) the statement above is TRUE
 (Private taxi cabs are a new TVXQ PRIVATE developed phenomenon)

Mention about PRIVATE TAXI CABS by Jisung (an actor who was in “Protect the Boss”)
Translation:
A while ago Jaejoong’s name was mentioned during Jisung’s birthday party so I was wondering
what kind of heartwarming story it’d be. However, what he said was that there were PRIVATE
TAXI CABS in rows blocking the front of Jaejoong’s car, so that all the staffs and Jisung’s
car could not move at all. After they asked the PRIVATES to move, all they did was maneuver
for a bit and after the staffs all cleared out, they horded in front of Jaejoong’s car again.

if you type in 09 in Naver (Korean google), the auto search brings up
090104 (date) DBSK
090104 (date) Yunho
090104 (date) Junsu
090104 (date) Jaejoong
090104 (date) Yoochun
090103 (date) Jaejoong

if you type in "airport in"
in red box
DBSK airport in

if you type in "airport out"
in red box
DBSK airport out
TVXQ has been through this every single day for 9 years. PRIVATES watch everything they do
and follow everywhere they go. The proof: you just type in dates and  for every single date,
information about what TVXQ did where and with whom pops up on "auto search"
(In the case of Korea, the auto search only pull up words that are clicked a certain number of
times, nation-wide, for a long period of time)
More below

A post that came up in a PRIVATE blog. Changmin was trying to shoo the fans in the TAXI CAB
and asked them to open the window. The fans closed the window and Changmin's hands were
stuck, bleeding. The fans posted this, enjoying the fact and saying that this was "rare."
she used a lot of “ㅋㅋㅋ” this is a character that signifies LAUGH in Korean
4. Was hit with a rock by a Chinese PRIVATE

What happened:
Changmin and Jaejoong was in the Sokcho Public road Rest place, in order to go to the
bathroom. 2 PRIVATES from China followed them in, trying to get a video footage of this.
Jaejoong and Changmin scolded them. Later on, the PRIVATES threw their video camera and
swore at Changmin, saying the worst curse in the Chinese language.
沈昌珉 神經病 不得好死(you won't die in peace)
Constantly hitting Changmin on the shoulders and head with a bag.
Changmin was teary, and when the other members joined him, he started crying.
Worse, that bag was full of ROCKS. This is the picture from when that happened.
These are the type of people they are dealing with.
Regarding Changmin, there was another famous happening

Changmin crying because of PRIVATES
there are a lot of versions to this story, but essentially, he 1. cried. 2. fake cried.
to get rid of the PRIVATES. He couldn’t.
-The PRIVATES posted this on their blog with pride.
more below

(note)
Translation:
#
anyone who wants DBSK phone numbers or social security numbers, contact me. I'm not
giving them away, I'm selling them. You can't really say that I can't do it.  A lot of people have
been asking on the comments so I'm giving you a chance.
6. saves a PRIVATE who almost got hit by a car, BUT other PRIVATES started
imitating

(Picture)
One PRIVATE was almost hit by a car while following Yunho around. After this, other
PRIVATES started imitating her, trying to get saved by a member.
++)adding more info. some PRIVATES are known to jump into the path when members are
driving. Some even ask for compensation.
7. DBSK says they want to live as an average person in the next life.

Translation:
(I heard Jaejoong cried to his mother during the vacation. That he couldn't take the PRIVATES
anymore. Once DBSK was asked "what do you want to be in your after-life?" Do you know
what they said? they all said that they wanted to live as a normal person. They really want to
live an average life because of these PRIVATES.)
In truth, not only Jaejoong, but Yoochun mentioned that
"I don't want to be born again in my afterlife (I don't want to be reincarnated)"
Other Criminal Acts
This list was testified by PRIVATES/ EX-PRIVATES
-Give Junsu...the blood from...Menstrual Cycle
-Kiss Jaejoong when he is sleeping in his house
-Get Junsu involved in a car accident while following him around
-Identity theft
-Micky Camera Happening (when a PRIVATE slapped Yoochun in the face and Yoochun
blocked, and then hit the girl's elbow with his palm. later this video was spread as "Micky
beating up a fangirl" This video can be found on youtube in many angles)
++) Recently Micky was slapped again after leaving a hair salon

-copying the house keys to DBSK's home
-Changmin's finger was broken once because of a PRIVATE
-the Rock in the Bag Happening (mentioned above)
-Identity theft with the member's Family Social Security numbers
-Call member's family after finding their phone numbers
-Block service of TVXQ's cellphones and check the call list to make sure who's a girl or not
-Breaking into TVXQ's house and look for their legal stamp in order to forge marriage
papers
-Put in (their own) underwear into member's bags
-Stealing member's possession
They think it's normal and common to just freely go to and from the member's house
More below

(a picture of Micky's house taken by a PRIVATE)
*FYI This apartment is known for one HELL of a security system.
++) I just....can’t....translate this...it’s just too awful....click the link
three words. CCTV. PARKING LOT. WTF.
(this was not taken by a PRIVATE source.
A person requested to spread these pictures to spread awareness)
TV Show
Jaejoong (or Yoochun):
Once a member was sleeping and in the middle of the night, the sensor lights were flicking on
and off, when the members checked, there was a girl standing there alone in their house
WHEN YOU SEE IT YOU’LL SHIT BRICKS
more below

can’t see?
look behind in the window
++) WHEN U SEE U SHIT BRIX 2

(from JYJ COO DVD)
++) I couldn’t find the picture for this but I got it, so I’m adding.

Jaejoong sleeping in a Korean SPA
(the Korean spa is divided into sections, and there is a combined entertainment floor.)
WAIT THIS IS A MAN-ONLY SAUNA
A PRIVATE took this picture. somehow.
QUOTES
Hero - "For instance my cellphone just one day is randomly blocked, or lost. They print out the
call list and they call my friends, to check if they are girls or not."
Xiah - "Apparently you can hack into Hardwares. They know what I did, what music I heard
through the internet."
++) I don’t want to make this post too long but I’m adding just this one
From Twitter

Translation:
You know how Hero did a movie with Han HyoJu? I talked to the stage director for that movie.
That director has a small academy that he does and once he said he was going to take the
academy kids to see the movie sets for class. So some fans (PRIVATES)....what....they paid
$2000 to $3000 just to apply to the academy. After that when they went to visit, Jaejoong was
so scared and disturbed that he ran out of the waiting place where all the other celebrities
were, and he got really pale, panting like crazy saying that “I know them.”
This is a part of a news report about PRIVATES
"Graphic Designer Hyekyung Jin (27) has also been a TVXQ PRIVATE for 2 years. She said she
has 'worked' even harder than those Chinese and Korean fans who moved into the villa right
next to the Samsung-dong (area) A Apartment where TVXQ lives together. She says 'as I
worked as a PRIVATE I meet them a lot, you can tell they are really rich.'
There are even Japanese fans who moved to Seoul and stalk them. SM entertainment PR Kim
mentioned that 'there are fans who come like they're a part of this company. They wait all day.
They vary from the students who came for education during break, and 'gold misses' in their
30s.'
College student Heeyoung Jung (22) has been a Xiah PRIVATE for 6 months. 'PRIVATES don't
really take care in the official schedules,' she said, 'after class I go right to their (TVXQ) house; I
stayed until dawn.'
Eun Ju Hong (29) who works in a department store recently bought a new car in order to
work as a PRIVATE more efficiently. Until now she had used a call-van, but she reached a
conclusion to buy a new car rather than to pay from $15 to $30 an hour."
A news reporter who knew about these TVXQ PRIVATES once said,
"It's a wonder how TVXQ doesn't go insane."
There are so much that aren't written in this post, but the happenings that are listed here were
the big ones that actually gained some attention.
Ever since their debut, TVXQ has been subject to these PRIVATES for at least 9 years. Except
for their homes and company grounds that they can't come in, PRIVATES are everywhere. They
are STILL a problem, even now.
Can't you just sue them? It just doesn't work that way. They've been stalked for 9 years straight;
who can compensate for this loss of privacy?
etc.
in the comments of this post.
a personal account of a non-fan
“답답해서 적어요 답답하네요 이아이들 이렇게되기전에 숙소앞에 팬들에게 말도걸어주고 웃어주고 먼저 손내밀고
인사해주는 그냥 장난좋아하는 남자아이들 이엿어요 택시타고따라다니는거 …(shortened)... 제가 아는 이들의 모습은
절대 그냥 따라다녓다고 저럴 애들의 모습이 아닌데.. 잠시 핸드폰으로 판들어왔다가 답답해서 올립니다 제 생각엔
지금도 저 사생이라는 범죄자 아이들은.... 오히려 이런 이슈가 된걸 즐겁게 생각할 것 같네요”
"I am currently so angry and lost. Before they became like this they were the kind of kids who
use to strike a conversation, hold out a hand to even the fans in front of their houses.
They said hello and..they were just kids who liked to joke around like average guys. They never
liked Taxis that followed them but who would have? But they were still worried of those
PRIVATES and they use to worry them and ask them to go home because it's dangerous.
I'm not a fan...I can't say the details but the kids that I saw..were like that. Somehow I got to know
them. I helped Yoochun's brother and mother once without knowing who they were, and
Yoochun came to say thank you, and just for some reason I kept running into him in random
places. Then, if he saw the fans on the Taxi pass by, the manager use to go and gently scold
them not to do such dangerous things. And if the fans don't follow anymore, the members
were like "good girl. good girl" and they waved their hands goodbye. After this became an
issue I saw the video and heard the recordings and it tore my heart. Jaejoong really loves his
fans, you would know if you are a fan, right? Although he might look a little cold, even when
fans bothered his mother's store with prank calls, he just smiled and that was all. He seemed
drunk in that recording. If someone needs to be punished, it's these PRIVATES who are
criminals, and JYJ. This is not a shield. But all I am saying is that, understand the immense
pain that is behind everything. I understand because I knew them at least a little bit, so I pity
them. But I saw a lot of people thinking along the same lines. Do you think they wouldn't have
tried all sorts of stuff during this long time? ....Just how far....just how far had these people
gone to make Jaejoong lift his hand. I know violence is wrong, but I understand, and that's
what makes me sad. That each other makes each other. Who made these kids like
this...those frivolous kids who use to hold out hands for the PRIVATES in front of their
homes....why did they became like this....The kids I know aren't the kind of people to do
those stuff just because fans were following them...In my personal opinion, these
PRIVATES are probably enjoying this attention, even now.
**TVXQ still has an average 150 PRIVATES following them around
ETC 2.
이번 사건 입장바꿔 생각해보기.txt
lets think of this backwards.txt
9년~10년 동안 쫓아다니는 이름모를 남자가있음
there is a anonymous man following me around for 9-10 years
이 남자가 나한테 자기 정액묻은 팬티를 보내고
This guy sends me his underwear with his semen
내가 자고있는데 우리집 들어와서 내 얼굴 쓰담쓰담하고 볼에 뽀뽀도 함
He breaks into my house and feels my face and kisses me while I sleep
남자친구도 못만남 얼마안가면 그 남자가 무서워서 헤어지자고 그럼
I don’t have a boyfriend cuz every one of them gets scared the shit out of
내 친구가 나한테 만나자고 문자보내면 내친구한테 "넌 누군데 우리 ㅇㅇ이 불러내?"
When my friend texts me saying “when do we hang out?” He calls my friend asking “Who
are you and why are you calling out ____?”
이런 보복 문자가 친구들한테 감 참다못해 핸드폰을 바꿨음 " 핸드폰 번호 바꾸셨네요?ㅎ" 하고
I can’t take this anymore so I change my cell phone number. I get a text message. “you
changed your number :)”
문자가와 내가 차를 몰고 친구만날려고 나갔음
I went out to hang out with friends
근데 남자가 택시타고 따라와서 일부로 내차를 박음 죽을뻔한적도있음
but the guy followed me on a Taxi and purposely crashes my car. I almost died.
차에서 내려 화를냈는데 웃고있는 남자 얼굴만 보임 그 남자는 내 집에들어와 속옷도 가져감
I tried being angry after getting out of the car, but all I see is the man smirking. He goes
through my closet and takes my underwear
그리고 나 없을때 내집들어와서 내집 사진 찍어서 보냄 부모님 댁에 갈려는데 그 남자도
어김없이 따라옴
And when I’m not home he breaks in and takes pictures of my house and sends me. I go
to my parent’s house, he follows.
어쩌다 해외출장을 가는데 해외까지 따라옴 그 남자는 내폰을 복사해서 감시함 사이트를
가입하려고 하면
I somehow go on a business trip out of the country. This man follows. He copied my
phone and is constantly watching. If I try to become a member on a website, 이미 다
가입되어있음
I’m already a member
그남자는 지나가는 나를 보면 싸대기를 때리기도함 그리고 지나가는 내 가슴도 만지고 소중이
터치도함
This man just slaps me in the face for no reason when I walk on the streets. He also
gropes on my breasts and touches my private space.
이 생활이 9년간 지속됨
This goes on for 9 years
그리고 내가 술한잔 먹고나왔는데 그 남자가 그앞에 나를 빤히 보고있다면?
So I had a drink. And I walk out and the guy is staring at me.
신고도 여러번했지만 초범이라 풀려나고 경찰에선 크게 신경 안씀 니가 좋아서 그랬다함.
I already called the police, but it’s his “first offense” so the police don’t really care. They
say he did it because he loved me.
The conclusion of this Post is not to avert the clear offense that Jaejoong inflicted. That, clearly,
was a mistake. Violence is not something that should be excusable under circumstances.
However, these circumstances in turn, can show REASONS. We are human. Before we are a
woman or a fan or a Korean or a foreigner, WE ARE HUMAN BEINGS. Judge for yourself if what
happened now, or actually, what happened back in 2009 recorded in that mp3 file, is really such
an issue. As a Korean Cassiopeia who translated this and had to go through numerous posts to
gather data, I feel sick after reading this more than three times. There are SO MUCH MORE. I
just couldn’t get myself to translate it all. My plea is, know who you are a fan of. Because he is
not what the Media criticized him to be. Above all, he is, like us, a human being.
++)addition of information: currently there are about 800,000 official Cassiopeias in Korea. They are the
“Official members” who bothered to go on the website and go through the strenuous “level test.” There are
approximately 300,000 Official Bigeast Fans (Japanese fansite). These people are those who PAID to
become fans. This kind of gives you an idea of how wide the TVXQ fanbase is. Amongst these people, there
are those who are like the heartless morons up there. Currently, the Cassiopeia fanbase DOES NOT
regard the PRIVATES as an official fan; exactly why they are not called PRIVATE fans. They are just
PRIVATES. (morons, in my opinion)
+++) I didn’t know this, but apparently PRIVATES weren’t as reprimanded here(US) as in Korea. Some
websites just use their postings and pictures...In most Korean DBSK fansites, it is officially BANNED to
post ANY information/picture/video from a PRIVATE source. (even though the media doesn’t agree). I
hope this would change things in the International Fandom about...these sources.
++) some people apparently cannot trust the info on this document (despite the painstakingly investigated
pictures and videos and quotes and testimonies and documentary sources). All I can tell you is that this
information has been known by the Korean fans for a long longggg amount of time...probably for the 9 years
that this has happened. Official fans have tried in some ways to prevent these PRIVATES but since
PRIVATES aren’t a set group of people, there’s really no way for a third person to get involved. It’s just that
before this there was no reason for this topic to be mentioned in the International Fandom. The Official
Cassiopeias (mostly from the Daum Cafe: Yuaerubi) periodically try to educate the younger fans so
that they would not become PRIVATES, with the posting above that was translated.
++)Some people were asking for translation and distribution credits
Translation: Misang from TVXQ & JYJ Allfan Cafe: Olleh Cassiopeia
Initial Distribution through: thornlily.tumblr.com / http://sulpumisang.tumblr.com/
PLEASE READ AND SPREAD
Enable screen reader

sumber


kesimpulannya.. artis ke xartis ke..semua manusia biasa.. ad hati n perasaan..kita pun kekadang bukan boleh kontrol perasaan sndiri..okey..aku mmg bercakp atas dasar,diaorg tu bias aku..mesti nk menangkan kan??? so?? biar jelah.....

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...