Wednesday, December 26, 2012

W




夜空に浮かんだ 星が文字を描き出すのは
Yozorani ukanda hoshiga mojiwo egaki dasunoha
The letters that the stars created in the night sky
偶然じゃないと 今もまだ信じてるよ
Guuzen janaito imamo mada shinjiteruyo
I still believe that it is not just by chance
同じ闇の中で 同じ距離のままで
Onaji yamino nakade onaji kyorino mamade
In the same darkness, in the same distance
W<ダブル>を描き続けている
W wo egaki tsuduketeiru
We are painting the W in the same way
君に見つかるように もっと輝くから
Kimini mitsukaruyouni motto kagayaku kara
We will shine more and more so that you can find us
keep in mind that I love you.
keep in mind that I love you.
Keep in mind that I love you.
きっ と
kitto
I wish…
いつか逢えるから 瞳を閉じる度君を想う you’re everything
Itsuka aerukara mewo tojiru tabi kimiwo omou you’re everything
Our paths will cross again, I am thinking about you every time I close my eyes, you’re everything
君が居ることが 今もまだあたりまえなんだよ
Kimiga irukotoga imamo mada atarimae nandayo
It is still natural that you are by our side
た だ今は君が幸せであると願い
Tada imaha kimiga shiawasedearuto negai
We can only wish that you are happy
僕らの階段をひとつひとつ登っていくよ
Bokurano kaidanwo hitotsuhitotsu nobotte ikuyo
We will climb our stairs one by one
僕 らはまだ僕らの未来を想像しながら 君を待ってるよ
Bokuraha mada bokurano miraiwo souzou shinagara kimiwo matteruyo
We are still waiting for you, imagining our future
きっと
Kitto
I wish..
いつか逢えるから 瞳を閉じる度君を想う you’re everything
Itsuka aerukara mewo tojiru tabi kimiwo omou you’re everything
Our paths will cross again, I am thinking about you every time I close our my eyes, you’re everything
君が居るこ とが 今もまだあたりまえなんだよ
Kimiga irukotoga imamo mada atarimae nandayo
It is still natural that you are by our side
いつか逢えるまで 君の居場所は守ってるよ
Itsuka aerumade kimino ibashha mamotteruyo
We will keep your place here, until the day we can meet again
君ともう一度 笑えると信じてるから
Kimito mouichido waraeruto shinjiterukara
We believe that we can laugh together with you once again
You’re my love Please hold on
You’re my love Please hold on
You’re my love Please hold on
時が流れ ても どんな痛みが待っていても
Tokiga nagaretemo donna itamiga matte itemo
Even when the days pass by, and that there may be pains
君はいつまでも 僕たちの 「プライド」なんだよ
Kimiha itsumademo boku tachino “pride” nandayo
You are always our “PRIDE”
夜空に浮かんだ 星に君が呟いたのは
Yozorani ukanda hoshini kimiga tsubuyaitanoha
The words that you murmured to the stars shining in the nightsky
さよならじゃないと 今もまだ信じてるよ
Sayonara janaito imamomada shinjiteruyo
We still believe that it is not “Good bye”
同 じ空の下で 同じ夢を描き
Onaji sorano shitade onaji yumewo egaki
Under the same sky, dreaming the same dream
W<ダブル>を探し続けている
W wo sagashi tsuduketeiru
We are still searching for the W
同じ形のまま ずっと輝くから
Onaji katachinomama zutto kagayaku kara
We will always shine in the same shape
keep in mind that I love you.
keep in mind that I love you.
keep in mind that I love you.
逢いたくて 逢いたくて
aitakute aitakute
I want to see you, see you
逢いたくて 逢いたくて
aitakute aitakute
I want to see you, see you
逢いたくて 逢いたくて
aitakute aitakute
I want to see you, see you
逢いたくて 逢いたくて 逢いたくて
aitakute aitakute aitakute
I want to see you, see you, see you
きっと
kitto
I wish…
い つか逢えるから 瞳を閉じる度君を想う you’re everything
Itsuka aerukara mewo tojiru tabi kimiwo omou you’re everything
Our paths will cross again, I am thinking about you every time I close my eyes, you’re everything
君 が居ることが 今もまだあたりまえなんだよ
Kimiga irukotoga imamo mada atarimae nandayo
It is still natural that you are by our side
いつか逢えるまで 君の居場所は守ってるよ
Itsuka aerumade kimino ibashoha mamotteruyo
We will keep your place here, until the day we can meet again
君ともう一度 笑えると信じているから
Kimito mouichido waraeruto shinjite irukara
We believe that we can laugh together with you once again
Source: esayel @ YouTube
Translation: smiley @ OneTVXQ.com
Credits: OneTVXQ.com { One World. One Red Ocean. One TVXQ! }


" W our letter..5 our number... red our colour.." 

Tuesday, December 25, 2012

tahniah jelah~~

bukan bertujuan nak ucap selamat hari raya atau apa2....
tapi 1 je tujuan...iaitu...nak post vid nie... hahahahaha...
SILA TENGOK~!!!!


video 2tahun lepas kot... saje tnjuk bagi... budak y sengal ubi,,,but genius~!! ^^

U~CHUN
JAE~J
YUN~HOt
Image and video hosting by TinyPic
JUN~SU~chan
CHANGMIN??? hehehe... changmin the santa ^^


dkesempatan ni jugak....esok2 malas dh nak wat entry apa2... nk ucap HAPPY ANNIVERSARY KE-9 untuk DONG BANG SHIN KI.. TONG VANG XING QI.. TOHOSHINKI... or watever their name....!!! ber5,ber2,ber3... korang tetap DBSK~!!! at least for me.. ^___^ debut 26-dec-2003~!!


zaman kecik dulu~ umur16-18!!! ^__^ kalau dbandingkan dengan gmbr terikini(gmbr2 atas tu), mmg mmbesar dengan sihat la dorang..haha....~~


Monday, December 17, 2012

lawak kampus

saje je bagi title tu... sehelai muka surat majalah lawak kampus pn ak xbaca.. ha3..
yang jadi popular nya xtahu kenapa..n aku xnak ambik tahu....!!!

tapi ni saje nk citer lawak kampus versi aku....
rasa mcm dah jadi krisis identiti pulak...
pasal masalah belajar ke...masalah xde masa,asaiment,test smua tu...
rasanya satu perkara yang perlu ada bagi kehidupan seorang mahasiswa..
kalau xde benda tu..baik balik kampung jelah...duk goyang kaki..xkisah pn sebenarnya pasal tu...n bila otak kita digunakan untuk masalah belajar, aku rasa macam seolah2 diri ini sangat beharga berbaloi untuk digelar pelajar...
tapi.....but.....
bila otak akal fikiran ni terpaksa pikir perkara yang xberkaitan...tu yang jadi agak saiko jugak la...seriusly,aku xsuka nak membebankan otak aku ni dengan perkara yang remeh2...dan yang xberkaitan dengan dengan diri aku sangat...
kat U ni,semua aku anggap kawan2 aku..yes..kawan2.. kawan jelah... sekadar kawan... setakat ni xberminat untuk mencari soulmate,sahabat karib, teman sejati, setia, sehidup semati... biar la org nk kata pn..
ada la kawan2 tu..setakat kawan baik..n y lebih baik sikit pn,ada sorang je.. sorang tu jelah tmpat untuk luahkan masalah kalau kat U nie... sbb kitaorg sama2 faham... time blaja..kita blaja.. time wat asaiment kita buat.. time naik bilik, rest..kita rest... xperlu la nk rest sesama..makan2 sesama time xperlu... ada waktu untuk makan sama2,jalan2... ada waktu! bukan selalu...!! kalau memerlukan untk citer apa2, kita ambik satu masa untk brcakap2... pas2 done..! balik rumah?? masa bersama famly n kekawan y len..kita smua ada life memasing kan...kami xkan kacau.. kecuali just msj2 tanya khbar,tu pun bila dah lama sangat x contact...
tapi (lagi)...
untuk yang lain... aku xberminat nak berkawan baik sangat..bukan sombong,xsudi... tp aku susah nk berkwan,nk percaya orang... kena ambik masa untuk mengenali seseorang tu,untuk aku tnjuk perangai aku,untuk dia trima diri aku seadanya....  mcm kawan2 yang rapat dengan aku..y selalu ak mention kat blog ni, mcm mira n t-hah, kitaorg brkwan dari form1... masa yang membawa kami untk terus rapat n rapat n selesa sesama sndiri... n ada persefahaman tu pnting... ada juga sorang lagi kawan yang ak brkawan dari form1 smpai skrang ni sekali.. 1 diploma,1 ijazah pulak, 1 kelas lagi...mmg berkwan ...tp xboleh untuk lebih baik lagi..setakat berkwan sahaja..bila aku rasa ak xselesa untk lebih rapat,ak xkan pergi... tp kawan baik aku kat U ni,y aku citer kat atas tu..mmg kitaorg satu sekolah dulu..tp xrapat pn..kenal g2 g2 je.. pas2 masuk diploma sekali..tahun 2 baru rapat...tp sebab lama2 brkawan, rasa ada persefahaman walaupun kami xde keserasian sama sekali... tp rasa mcm selesa dgn dia.. walaupun,tidaklah serapat mcm mira n t-hah tu..n tidaklah segala rahsia ak citer kat dia..just y perlu shaja..terutamanya masalah melibatkan dekat U nie... ! okey..baru pendahuluan tu... begitu gigih nk menjelaskan...sebb nk bagi faham untuk cerita yang dibawah2 nie.. ni nak meluahkan citer seorang kawan..yang pasti kawan2 ni bukan yang aku sebut diatas nie...tp ni,sekadar kawan..kawan sahaja...aku xboleh..n mmg xboleh nak berkawan rapat dengan dia,baik apatah lagi...dan dekat pn kalau blh tak mau.. setakat kawan sekelas,sama2 menyelesaikan tugasan kelas sama2... tu je...

ceritanya bermula.... ^^

untuk setiap manusia tu..aku tahu n faham... kita ada kelebihan dan kekurangan masing2.. cuba untuk menerima kelebihan dan kekurang masing2 tanpa nak mengungkit2... sekali kita mengata kelemahan orang... tersingkap jua kelemahan kita... tapi....sebagai manusia biasa juga, yang aku akui, aku bukanlah punya iman setebal orang lain..(ayat tetibe berubah jadi skema..hihi)... tapi aku punya kesabaran yang boleh dikatakan agak tinggi... bukan baik..tapi cuba untuk memahami orang lain...menerima kekurangangnya...walaupun seringkali,banyakali dan berkali2 terpaksa aku sakitkan hati sendiri,tipu diri sendiri untuk menjaga org lain.. sabar untuk ke 100 aku boleh lagi... tapi,bila untuk kali kesejuta, pertahanan aku runtuh.. bila hanya kita untuk menerima kekurangan orang... dan kadangkala, kelemahan tu,boleh diubah dan xpatut pada ada diri.. seorang y brcakap blh kata khbar angin..2 orang bercakap, blh kata fitnah, 3 org bercakap blh kata mengumpat.. tapi bila dah 10 orang kat perkara yang sama....itulah perangainya...
dah 3tahun kot aku sabar(ayat xformal dh kuar..bersedialah....!!)

sangat sakit hati..and teramat sakit untuk aku menghadap dia sorang!! just yang pernah kena dengan dia faham! kalau sape nk kena..boleh tinggalkan no phone...n silakan berkawan! ya, dari luaran,dari jauh nmpk dia sangat baik,bijak n sopan santun...!! aku akui,dia baik...mmg baik... tp kebaikan dia tu kekadang buat org xselesa...n timbul masalah di kemudian hari bila ada kes ungkit mengungkit!!  pertama, sangat2 sensitive.. kawan2 y len pn ada y sensitv,tp ada had nya.. dia snsitv,nk sakit hati sorang2 xpe jugak...tp menyebabkn org len turur serba salah..kalau masalah besar xpe la,,, ni...
contoh situasi 1 : a-kwan aku.. c-dia
A buat air... bagi rasa..
c-manis sangat la..
a-ye ke?? husna,ce rasa..
aku- manis gak..tp ok je..blh dtrime!
pengakhiran cerita disebabkan kes air tu, dia terus senyap n naik bilik, xbercakap2 smpai ke pagi esok..!! kes air je kot...!buat air trlbh manis,xde masalah... dia xsuka manis xde masalah.. ak bg komen pn bkn sebelahkan sape2..sbb mmg bnda tu benda xpenting sangat... baru satu... 3tahun terpaksa berkawan dgn dia.. skurangnya sekali seminggu akn brlaku benda2 mcm nie... skurangnya...! kalau x,hari2.. sehari 2,3kali pn blh jadi..kira la berapa ratus kali dah hati ak n kekawan y len tersentap! tapi.......atas dasar kawan..senyap je.. cuba bawakkan bersabar n positive thinking again pasal benda ni..terima sahajalah kekurangan dia..sbb kita pn ad kekurang.. tapi....masalah ke-2!!
suka mengata orang..walaupun sikit..(xpasal2 ak pn termengata dia sama).. terlalu mudah sangat nak menghukum org n mengata... selalu saje pndang negatf kat orang len...duk saje jalan2..tngk ada kawan sekelas bawak kereta.. dia- "baru bawak kereta,dah berlagak"  aku- *&^@*(...wat the....aku xnmpk kot mana yang berlagaknya...kawan tu xbuat pape pn,just bawak kereta..biasa la..dia mampu.. kau mampu,kau bawak la jugak..ni jenis dengki namanya,xleh org lebh dari kita... duk saje jugak...mmg ada, wajib n cnfirm,akan ada skurangnya 1 nama y akan dia cerita tntang keburukan..even kawan dia sndiri..ni benda y aku xleh accept.. sem1 dia kawan nga org len..sem2 dia lari kawan nga org len.. sem3, dia lari mai kawan dgn geng aku..padahal xrapat pn sblm tu.. dia brkawan ramai nga org..depan bukan men baik..blakanggg..mengata..bila org tu,xikut apa y dia nk..n xkena pada pndangan dia..kawan y dia baik masa sem 1,2 dulu pn duk mengata..ak xnmpk masalah pn.. dan y lebih teruk,bila dia masuk geng2 aku dulu..boleh dia p mengumpat dengan sesama kitaorg..contoh,dlm geng2 aku ni, adalah dalam 5,6 org..bukanlah geng2 berpuak2..tp kawan y agak kita dekat sikit dari org len.. dlm 5,6 org ni,dia ada xpuas hati nga salah sorang,dia blh dtang citer ke aku pasal kawan baik aku... bengong x bengong... (saki ati sangat dah rasa).... dsebabkan sem 3 dia 1 bilik nga kawan baik (A) tu...datang citer nga aku, ckp dia xgembira duduk sebilik nga A, mcm2 keburukan dia citer..bayang perasaan aku?? A aku kenal dulu dari dia.. n yang paling best,bila dia citer, "aku xsuka.. A selalu mcm nk berlumba2 wat amal ibadat nga aku..aku mengaji,dia ngaji..aku solat hajat,dia solat hajat" !!! siyes,rasa nak pengsan masa tu jugak...baru sikit..banyak lagi...kalau citer satu satu, mmg blh buat smpai part1000000 la...
bukan mengata pasal A je..tp dengan aku sekali pernah dia mengata... okey la,ak bg letak nama geng2 aku.. A B C D E F...faham2kan jelah... kekadang tu,masalah remeh je pun dia nk mengata, contoh, bila dia mengata orang depan aku, aku akn balas "biarlah dia..." "biasala tu..xde y pelik pn" "eh,xlah...mmg perangai dia mcm tu..aku kenal..dia baik sangat"... so dia bengang..n p ckp B,xsuka citer apa2 kat aku..sbb aku xlayan dia..n slalu postv thinking...n bla..bla...bla...ada la y dia tmbh2 tu.. skrang ni,sbb dia jd 1 course dgn aku n housmate plak tu, tu y jadi selalu dtg dekat aku..kalau masa dip dulu,dia lbh rapat nga sorang lagi kawan aku..tp kawan ak tu,mmg dh xboleh g nga dia...sbb dia lah satu2 nya y dipanggil "kawan" tp telah buat dia menangis..kesian member tu...bg aku,kawan ak y tu sangat kuat...balik kg pn 1 sem tu, sekali,2 je..kluarga pn xsenang sangat..banyak jugak masalah..tp xpernah nk nanges or tnjuk kat org..tp dsebabkan dia ni,pasal tesis ke apa ntah sem lepas...dia boleh nanges gila2... untuk ijazah ni, geng2 ak ni trpecah kpd bebrapa cos..tp still baik.. n boleh pulak ak 1 cos nga dia..dugaan betol.. nasib baik ada sorang lg kawan ak tu,sekali.. dats why untuk skrang,dia selalu nk rapat2 n baik nga aku.. sorry la...aku xlayan!! tp mmg jenis xfaham bahasa... aku buat2 xfaham...!! tolong jangan bagi aku kesabaran habis..sekarang hilang sabar...pas2 blh jumpa balik kesabaran tu...tp kalau dh sabar aku hilang xjumpa2,habis la... 3tahun lbh lagi ni nak mengadap muka tu....!!!!!
dsebabkan aku housmate nga dia..senang la kuar masuk sebb bilik brdepan... i need privacy too..dahlah,aku mengadap muka kau kat kelas... jgn nk semakkan muka tu,dlm bilik aku yang aman bahagia ni..tmpat aku nk berehat.. kalau xpenting jangan datang! .. datang buat cara elok xpe jugak..ni datang, mengata org tu..mengata org nie..usha2 aku men fb,tgk citerr... menggesel2...ewwwww...rimasss..geliiiii!!!! tau kenapa..sebab dia lonely..xde sape nk berkwan...pas2 pndai pulak ckp, "xde sape nk brkwan nga aku..." tau pun...dh tgk ramai kawan2 kau tnggalkan kau..pkir la ape salah kita..ubah perangai tu sikit... lagi satu benda yang aku paling benci bila dia suka ganggu2 org...xpikir pn...malam sebelum test..aku duk study sikit2, boleh msj, tolong aku p kutip hutang dia nga org len..xke bengong otak aku..dahlah ari tu ada test..otak tengah serabut..balik malam,kena study untuk test esok plak..bkn dia xtau.. pas2 mntak tolong benda y xde kaitan nga aku plak... ce bayang, kau berhutang dengan A,, pas2 tetibe dtg si C y mntak hutang tu...rasa terhina x?? padahal benda tu atra korang A je..kenapa C blh tau n dtg mntak plak... len la kalau dh 10 kali dia mntak kau xbayar..siyesly xfaham...! smlm pn,aku xreti nk tolak ajakan org len..dia nak makan sekali.. benci giler kot..ak xsuka makan mengadap muka dia.. sorry to say.. lbih selesa makan sambil tengok citer2.. sekali sekala tu xpe la..smlm,ok la....aku redhakan diri je..walaupun xlalu makan.. sambil layan movie jugak..dahlah citer gangster2 yang mmg xkena nga jiwa aku.. habis je smua..citer tu pn habis..ingt nk balik la..dahlah guna laptop aku... ak nk kemas2 la,ambik buku,nk siapkan asaiment...boleh pulak pasang 1 lagi citerr.. panass gila hati..aku standby sambil belek2 buku..dengan word terpasang dh,nk sambung asaiment tadi..dia buat selambe lembu duk tgk citer.. dia kacau org nk buat keje xpe...tp kalau dia, habisla.. ~~ dah habis gila dah aku ni.... mmg xboleh nk buat baik sangat.....okey..malas nk citr panjang lgi... ya,aku pn dlm katogeri mengumpat jugak ni...tp aku pn manusia biasa..y biasa sangat2...ada rasa sakit hati n ada rasa nk meluahkan dgn cara mcm nie....!! nnti la..bila hati ni dh rasa sejuk sikit,ak padam balik entry nie... and satu lgi..aku n dia,secara fizikalnya,dari luar,mmg org nmpk mcm baik...tp aku tpaksa jelah buat baik..time aku baik ak baik..tp jaht,mmg jahat...!!sekian terima kasih.......... waallahualam~


p/s- satu jari menunding ke arah orng.. 10 jari menunding balik pada kita,,,!! same kes dengan dia.. dia mengata n selalu ckp xsuka org tu,ni..tp tanpa dia sedar, sbnrnya, ramai lgi y xsuka dia..!!

Saturday, December 15, 2012

xingat muka sendiri



tapi tadi...agak free sikit... sempat la tengok cermin dekat2 sikit..
tetibe rasa terkejut.. eh,bila masa ak tahi lalat atas bibir, bawah dagu ni..
siyes xingat....nk bengong plak duk pkir, mmg sebelum ni ada ke atau baru ada...
terpaksa tengok balik gambar2...nk pastikan sblm ni,ada ke x tahi lalat tu.. haha...
xdelah big issue sangat...just....

baru ku sedar...
rupanya dah lama aku xtengok muka sendiri.. haha
bukanlah xtengok terus..mungkin sekilas lalu je..
dah 2 minggu kot...duk berkejaran sana sini..
bersiap p kelas pun...asal sempat je..
aku ada 1 kelebihan,iaitu confident pada penampilan sndiri... kkk..
pakai tdung,xpayah tengok cermin... pakai...n just rasa2 je...
kalau rasa mcm dah ok tu...done..!! kuar rumah...
kalau tengok cermin pn dari jauh, sekilas atau cermin gelap dari luar kelas..
untuk duduk,ngadap cermin, makeup2 tu..mmg xlah..
bukan la kata selekeh pn kuar...tapi asalkan kita selesa dengan diri sndiri..
setakat tudung senget sikit tu apa la sangat...
kekadang,aku agak xleh sabar kalau y jenis terlalu kontrol...nk2 kalau kita kejar masa untuk sesuatu y lbh penting...
dahlah nk bersiap sejam dia sorang..baiki tdung saje pn kat sejam dah..
lepas iron..iron lagi..tambah lilin...tmbh spray smua tu..
jalan2,kena angin sikit,cari cermin..bilik air...berjam plak dalam tu..huhu..
penting jaga imej..tp bagi aku,asal xnmpk selekeh sudah... kemas+bersih..
lgpun xde sape jugak nak tengok nye... xperlu nk kontrol sangat...hahaha...



#sebut pasal kontrol2 ni....dulu aku agak malu2 jugak la kot nk jalan2 depan orang ramai...nak turun kafe time malam2 ...sebab ramai org duk lepal bawah tu.. tapi, bila pkir2..buat apa nk malu2... menyusahkan diri sndiri je... nk buat tu pkir org..buat ni pkir org... jalan jelah....sape nk kata.. postive thinking!! confident with urself...kalau lapar turun...kalau duk malu2, buat sakitkan diri sndiri je... nak p mana2 pun p jelah...walaupun sorang...xde org nk teman, xperlu nak malu jalan sorang...lagi best jalan sorang2...cepat sikit.. asalkan tempat nk pegi tu selamat dari bahaya n fitnah.... ^____^

bertahanlah


tinggal seminggu je lagi nak habiskan blaja untuk sem ni..
tapi still ada lagi keje2 y xdapat di settle kan..huhu..
ada lagi perkara yang perlu kepada preparation..
non-stop minggu nie...ahad-sabtu....
rehat tu ada je..memang ada sangat masa nak duduk2...
tengok citer,makan ke..ada je..
tapi rehat untuk otak sama sekali xde...just rehat fizikal..
tapi,,betul la kata cikgu aku dulu..
pemandu teksi,petani ke..dorang kuar keje awal,guna fizikal, sangat2 letih tu..
tapi balik malam...dorang rehat..tidur..esok bangun alhmadulilah,segar dah..
tapi yang keje pakai otak ni.. tidur,rehat 12jam pyn xjadi...
selagi benda y dpikirkan tu still xkeluar dlm otak..
malam ni,disebabkan esok xde kelas, blh la mengdap laptop skit..
sambil kena selesaikan 1 asaiment ni..huh..
skrang rasa mcm xselesa je...huhu.....
yelah...pagi tadi bangun p test...pas2 sambung buat rakaman video, tengahari buta.. mengedit yang bukan senang kejenya.. sampai pukul3 lbh petang...baru sedar, hanya seteguk air masak(yang diminum pada jam7.30 pagi) dan 2 bijik coklat je yang masuk dalam perut aku..huhu..pas2 balik tdo jap.. turun petang beli makanan,,
banyak pulak dah makanan nk makan... beli dengan tomyam+burger+jagung+kepok lekor+air nyo yakni kelapa... p makan sblm mahgrib petang tadi except for tomyam...nyesal beli.. n housemate wat balik cake secret resepi plak, untuk besday katanya...makan lagi.... dan sekarang...aku rasa macam...errmmm... nak mun***...huk2.. dahlah tomyam tu,xmakan2 lagi ni... xterliur langsung,n tengok dari luar, tetibe dapat tangkap ada sekor semut dalam tu...huhu...memang xlah aku nak makan... habis membazir rm3....!!! sekarang mmg kuat membeli,tp makan x...  =___=

Thursday, December 6, 2012

Teaser~~~








p/s: tengok kat fb semua member pakat duk upload pic... sorry la,x terbuka hati lagi nk upload pic kat facebook sana tu.. hi2.. kecuali dalam kes tertentu..len kali la citer pnjang..ni je y sempat.... *bajet busy lagi....*

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...