Posts

Showing posts from May, 2016

Instagram update: geng dah kahwenn. Berjemaah pualk tu pilih tarikh.

Image
28/5/16



Pic: 11 years ago.

Caption dbawah mgkin pnjang dan jadi karangan spm.
.
Cuti ni, minggu ni, 3 bestfriend dari geng kami kahwin. Geng ni x popular pun dulu, tapi bahagia dgn sesama sendiri.hahaha. sekolah dulu,setiap hari dapat kumpul semeja kejap pun jadiklah, citer pasal novel, pasal citer kt tv smalam tu, and pasal crushh..opss.haha. sungguh bahagia. G sekolah x excited nk blaja, tp nk jmpa kwan.

Masa form4 gila dgn citer supernatural, dean n sam.hensem kott. Tiap ahad, malam tu tgk supernatural sambil pgang pen and buku, nak catat part2 best untuk dijadikan ulasan esoknya kat sekolah. Haha. Tu xmasuk sembang pasal future boyfriend lg. Msing2 x agak2..nak bf, suami ceo,pakai kete bmw. Pngaruh novel. Too young too dumb to realise. Haha.

And now, kejap je. nk kawen dh korangg?? Start arini, esok, and the highlight is this thursday, wedding my bff aka soulmate.

tak teragak2 budak2 ni pilih tarikh time gini, semua nak kejar sblm puasa. yang sibuknya aku. Haha. Jadi mak andam ter…