Sunday, September 30, 2012

dulu sekarang

Hidup dalam kenangan??
semua orang pasti pernah melaluinya..
samaada sekejap,lambat ke..
akan ada jugak waktu2 yang kita hidup dalam kenangan..
kekadang tu..kita rindukan kenangan itu..walaupn x merinduinya orgnya..
hahaha..
contoh..sekarang,dah bertukar cos.. still rapat dengan kawan2 masa dip dulu..
makan sama2..kuar sama2.. chatting xbenti..
tapi....suasana tu tetap lain..even aku dalam cos y sama pn,tetap len..
sebab member2 dulu y bersama 3tahun dh bertukar..
bertukar U,brtukar cos, ke overseas pn ada, duk umah,kerja..
bkan kata sekarag xbest..
tp kenangan tu tetap kita kenang.. manis atau pahit...
kami bertemu dengan masing2 yang tak tahu apa2..
cari kelas,kafe,dewan,library sama2...
membesar sekali..baru lps sekolah katakan..
kenangan y xmngkin dpt dilupa..
walaupun ada juga pahit disitu..

sekarang..segalanya ok..xde masalah pun..
enjoy dengan apa y dlakukan..enjoy dgn kelas,kawan2..
just,suasana tu len..
mgkin nnti dah kerja, aku akan hidup dalam kenangan degree plak..^^

selain dari hidup dalam kenangan time blaja tu..
ak jgak rasanya still terkenang waktu single y ak lalui dari bulan 3-9..
hampir 6bulan single..sekarang dah berteman...dah xboleh buat suke2 hati..
kapel dengan????
dengan buku,kelas,asaiment!!! dh kurang masa nak berfoya2..

dulu...dapat online 24 jam..
sekarang... dapat 2jam pun susah..
dulu...boleh habiskan baca novel semalaman..
sekarang... sebijik novel, seminggu tak habis lagi..
dulu...layan drama korea 20 epsd sehari je..
sekarang...makan masa 2minggu..
dulu..lain..
sekarang...lain,,,
^________^

xpelah kan..
dah lumrah hidup...
mmg perlu melalui revolusi ni...hehe
xkan dah tetap mcm tu je...
hidup dalam kenangan tu xde masalah..
tp jangn sampai nk balik pada kenangan tu smpai xblh buat apa2!!

Sunday, September 23, 2012

space


yes..
we need some or a lot of space for ourself!!
heart,mind and soul~ they need rest..space too..
how should i explain this??

sometimes, we think so deep..
but not for ourself..
sometimes, we cry...
but not for ourself..
sometimes, we laugh..
but not for ourself..
until we realize,
we do not care on ourself

..this is the time..
we need to leave anything that not related with us..
forget anything that not related with us..
we just need to take care about ourself and they who care about us!!
^^

heart mind and soul


Friday, September 21, 2012

nothing

Assalamualaikum..

dah 2 minggu x menulis apa2..
actually ada tulis 17hb ari tu,,
tp smpai hari ni xsiap2 lagi..
xde mood+xde masa+xtahu nk mula mcm mana..
sebab trlampau banyak yang ingin d kongsi..
nnti la len kali..cari masa~~

^_____^

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..