Posts

Showing posts from September, 2012

dulu sekarang

Hidup dalam kenangan??
semua orang pasti pernah melaluinya..
samaada sekejap,lambat ke..
akan ada jugak waktu2 yang kita hidup dalam kenangan..
kekadang tu..kita rindukan kenangan itu..walaupn x merinduinya orgnya..
hahaha..
contoh..sekarang,dah bertukar cos.. still rapat dengan kawan2 masa dip dulu..
makan sama2..kuar sama2.. chatting xbenti..
tapi....suasana tu tetap lain..even aku dalam cos y sama pn,tetap len..
sebab member2 dulu y bersama 3tahun dh bertukar..
bertukar U,brtukar cos, ke overseas pn ada, duk umah,kerja..
bkan kata sekarag xbest..
tp kenangan tu tetap kita kenang.. manis atau pahit...
kami bertemu dengan masing2 yang tak tahu apa2..
cari kelas,kafe,dewan,library sama2...
membesar sekali..baru lps sekolah katakan..
kenangan y xmngkin dpt dilupa..
walaupun ada juga pahit disitu..

sekarang..segalanya ok..xde masalah pun..
enjoy dengan apa y dlakukan..enjoy dgn kelas,kawan2..
just,suasana tu len..
mgkin nnti dah kerja, aku akan hidup dalam kenangan degree plak..^^

selai…

space

Image
yes..
we need some or a lot of space for ourself!!
heart,mind and soul~ they need rest..space too..
how should i explain this??

sometimes, we think so deep..
but not for ourself..
sometimes, we cry...
but not for ourself..
sometimes, we laugh..
but not for ourself..
until we realize,
we do not care on ourself

..this is the time..
we need to leave anything that not related with us..
forget anything that not related with us..
we just need to take care about ourself and they who care about us!!
^^



nothing

Assalamualaikum..
dah 2 minggu x menulis apa2.. actually ada tulis 17hb ari tu,, tp smpai hari ni xsiap2 lagi.. xde mood+xde masa+xtahu nk mula mcm mana.. sebab trlampau banyak yang ingin d kongsi.. nnti la len kali..cari masa~~
^_____^