Saturday, February 25, 2012

ustazah Fatimah Syarha

suka sangat ustazah Fatimah Syarha ni...
kata2nya..ceramahnya..sangat lembut+tenang untuk didengar..
orangnya pun lembut dan sangat2 cantik dimata aku..subhanaAllah..
selain bagi ceramah..ustazah juga ad tulis buku n novel lagi..
novel y menarik kita untuk mencari cinta y diredhaiNya.. :-)

ya...penceramah lain pun bagus..semua terbaik..
tapi masing2 ada caranya..
dan kita sebagai pendengar juga,ada minat,citarasa atau boleh kata taste..
semua ilmu yang disampaikan penceramah adalah baik+membina..
hanya y berbeza cara mereka untuk menarik pendengar..
dan minat pendengar itu sendiri cara penympaian y bgaimana dia lebih cenderung nk dengar..
ada suka dr Fazdilah Kamsah,ad suka Ustazah Bahyah,ada suka Ustaz Azhar, Ustaz don pun xkurang jugak peminatnya..dan y len2.. penceramah agama ataupun motivator len..

kalau nk dengar ceramah ustazah,boleh search dekat you tube..
ceramahnya lebih banyak kepada "cinta"..dan lebih dekat pada remaja,muda mudi...
^_____^





p/s- tengok ustazah Fatimah,teringat kat kawan aku...sahabat 1 kelas.. walaupun tidak rapat.. tapi baik... wajahany mirip ustazah..seorang yang lembut,penyayang,kata2nya berhikmah,nasihatnya penuh kasih sayang, teguran tidak menghiris hati..ayu berjilbab..menunduk pandangan pada kaum adam.. profesional.. menjaga hubungan dengn Allah dan manusia.. beruntunglah wahai lelaki y berjaya mnjadikannya suri dihatimu.. ^^ .. 

2 comments:

Cikgu Ma said...

ya...suka juga dengan karya ustazah fatimah...=)

datang follow=)

husna said...

saya pun tengah nk cari buku2 ustazah fatimah ni..
nnti cuti sem blh baca..
btw tq..dah follow kembali.. ^^

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...