Thursday, February 23, 2012

final

Mcam2 citer..mcm2 perasaan..mcm2 pengalaman…
Sedih…sikit pun xmenipu..aku sedih…today is last day..
Last day belajar..dalam kelas untuk diploma ni…
Dalam minggu ni act 2 kelas je ada..
Ahad mmg xde kelas,isnin xde sebab subjek tu dh abis blaja..
Selasa 1 kelas je,n ari ni 1 kelas jugak,tu pun untuk test..
Kelas untuk esok dh batal..sebab dh abis blaja jugak..
Masa lect tu ckp,esok nak kelas x??okey..serius ckp mcm nk kata NAK!!
Yang lain2 aku xtau la perasaan mcm mana..
Mungkin sebab rasakan pasnie kita jumpa lagi…
Jumaat ni ad event lagi,pas2 next week jumpa untuk final exam..
Ada masa seminggu lebih lagi..
Ye,mmg blh jumpe lagi,kat luar nnti pun blh..
Tapi moments dalam kelas tu..suasana..
2tahun lebih..hampir 3tahun bersama..
Pasni dh xde dah..walaupun nnti degree masuk cos y sama,u y sama..
Tp xkan sama!!!!... 66 orang ni,xkan ada dlm satu kelas..plus akn ad student len jgak..
Wlaupun xsemua kenangan y trcipta tu manis,xsemua hepy..
Tapi..manis ke pahit ke..semuanya kenangan yang akan dirindui… =____=
Ok lah..dlm baki masa 17hari ni..sama2 kita manfaat..
Dan gud luck for final exam..yes this is really FINAL!!..final sem,final year..!!!


p/s-11/3 last exam…last semua.. ak xtau mcm mana perasaan masa tu nnti..huhuhu….

No comments:

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..