Sunday, February 19, 2012

Jom Tambah Geng Blogger

contest tambah followers lagi!!!!
jom join semua..
sama2 kite berkenalan n sharing2...
simple je contest ni....
untuk maklumat lanjut sila .....::





 Syarat-Syarat Penyertaan :
1. Wajib follow Belog Siti Nadia..
 2. Buat entry bertajuk "Jom Tambah Geng Blogger"..
3. Paste Banner yang tak berapa nak banner ni dalam entry itu..
4. Tinggalkan link belog and id fb dekat komen entri nie..
 
Hadiah-Hadiah Penyertaan :
Tempat 1st : Wang Tunai RM50 + Hadiah Sampingan..
Tempat 2nd : Wang Tunai RM40 + Hadiah Sampingan..
Tempat 3rd : Wang Tunai RM30 + Hadiah Sampingan..
Tempat 4th : Wang Tunai RM20 + Hadiah Sampingan..
Tempat 5th : Wang Tunai RM10 + Hadiah Sampingan..
Tempat Saguhati : Wang Tunai RM5 + 5 Hadiah Sampingan..


Tambah Hadiah/Penghargaan :
1) 5 Blog akan di Senaraikan sebagai Geng Blogger 'bloglist'
2) 5 Blog akan saya REVIEW sebanyak 5kali
3) 5 Blog akan saya promote di entry saya




p/s-Thanks nadia sebab buat contest ni..
jadi boleh la kite berkenalan yea.. ;-)

1 comment:

Yunie Zarkasi said...

Assalamualaikum.. dtang dr segmen yg sme..

done follow you.. follower ke145..

follow me back ya.. :)

http://becauseiamyuniezarkasi.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-geng-blogger.html

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...