Wednesday, February 29, 2012

belum cukup lagi

bila orang prihatin n take care kat kita..rasa bersyukur sangat2..
tapi kekadang tu..rasa down je...
bila dh terlebih take care..
ok..terima kasih...
tapi jgn lah treat mcm aku ni lemah sangat2..
mcm duk kelas pemulihan je kan..
setiap orang lahir dengan kelebihan n kelemahan...
walau bnyak mana pun kelemahan aku..
tapi aku still ada aqal..fkiran..dan tahu nak pikir..
nk pikir apa y perlu aku buat..
tau pkir mcm mana nk buat..
tau pkir apa effect nnti..
n tau pkir untuk buat keputusan n pkir mana y trbaik untuk aku..
aku adalah aku..
aku tau korang nk y trbaik untuk aku..
tapi belum cukup nak memahami ap y sbenarnya ak nak..minat...!!
btw tq sangat2.... xde ape..saje nk luahkan disini..
^__________^













p/s- alhamdulilah..rasa xemo..biasanya rasa mcm stress nk marah n sangat2 down kalau berlaku gnie..
tapi..malas dh nk pkir..just senyum n think postive... gambatte!! esok final exam..  ^^

3 comments:

ciksukaberangan said...

betol3.. baik macam mana pun orang layan, dorang taktaw apa kita nak.. haha... goodluck untuk exam :) moga Allah permudahkan ^^

ZWAN SABRI said...

Yeah! betol tu.. think positive ye.. :)

husna said...

tq semua.. hehehe..
yelah..kekadang rasa bersalah sangat perasaan nie..
orang selalu wat baik..tanye je..ok ke tidak..
boleh ke tidak...
tp dh perangai saya kot.. xleh orang take care lebih2..
take care n nasihat y seolah2 pada pandangan dia,saya ni xtau apa2..
nasihat y mcm nk suruh ikut apa y dia ckp je.. huhu..
tp xpelah kan.. just trime kasih..mana y elok kita ambx..
mana y kita rasakan xleh ikut..cuba tetapkan pndirian sndiri.. !!
^____^

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...