Wednesday, July 15, 2015

#Cabaran20Hari: Senarai Kuih Raya Pilihan Anda

Kadang2 time raya xsempat mana pun nak makan kuih2 ni.
Tapi klau ada yang best2 simpan, sorokkan sikit..haha.. 
Lepas raya ke4 baru smpat nak duduk atas kerusi ngadap segala jenis kuih, biskit, kerepek. Termasuk ketupat, tapai.

Antara feveret mkanan time raya ialah:

Biskut2 raya. Cornflakes terutmanta. Coklat chipss.. And aku suka merasa biskut raya yang org bgi jugak.

Then.. Suka maruku. Haha.. Kata 1 malaysia. Maruku ni special, sedap. Tiap2 tahun tempah. Jiran aku buat. Of cos la melayu. Tu kena dengan selera tekak melayu aku ni. Mmang best nguyah maruku ni. Tambah lelemakkk..

No comments:

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...