Friday, February 22, 2013

HOT news!!! Kim Junsu's Daughter

Junsu dah ada anak??? DBSK/JYJ Xiah Junsu? yaaaaaaa... here..sila scroll






















sebelum tu..kot2 ada yang tak kenal Junsu lagi..

comel sangat mamat ni..yang tak kenal mybe xterasa apa.. kalau selalu tengok vid2,dengar dia nyanyi..sure cair gakkk... tapi ni kira BFF aku jela.. encik6002 barulah special skit..haha..sempat lgi..


















sambung....teruja tak nak tengok anak dia???




















































tadaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!







cuba korang naik balik tengok gambar atas Junsu atas tu..and turun balik tengok gambar budak ni...siyes samaa!!! mata dia..senyuman dia..cassies or junsu's fans tu mmg akan dapat kesan la,sebab hari2 tengok muka Junsu.yang 1st time tengok,sila compare2 kan..hehe..aku malas nak edit2..lagipun,gambr budak ni,tak tahu datang dari mana... and, aku syak ni anak yang disorok lbh kurang 6-8tahun lepas..or anak yoosu??hahhaa..*habislah kena maki nga Junsu bias..*
cassies, agak2 korang?? hehe...ada sape dapat info tak pasal girl ni?? comel~~!nak berkenalan..

1 comment:

Iyraa Cariyno said...

jom join dan memeriahkan segmen ni

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...