Sunday, March 3, 2013

my Secret

semalam balik dari melawat adik kat PLKN (next entry akan cerita), akak aku nak singgah beli cool blog jap.. sebelah coolblog,ada secret recipe.. dah 2minggu mengidam and tahan nafsu nak makan cake secret recipe nie...!!! akhirnya, tanpa segan silu berjaya membeli....


3 slice

asalnya nak cari coklat indulgence je... tapi tengok xde, pas2 order la new york cheese, and nampak pulak c/chip with walnut, my feveret jugak tu,so order.. tengah abang tu duk bungkus2, eh baru nmpk,ada la choc indulgnce tu.. makanya,order la satu lagi.. hihihi...~!!! tapi 3 slice ni, dlm 3,4 kali makan jugak..bukan sekaligus ye.. last! next week saya nak diet dah.... >_< sila la percaya yaaa..tolong..hanya dengan kepercayaan anda menjadi penguat untukku.. hik2...

1 comment:

Farah Waheda Wahid said...

selamat berdiet husna... ^_^

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...