Sunday, February 10, 2013

Tuhan tolong........


baca komen2 org kat u tube pasal shila hamzah tu duk nyanyi lagu ombak rindu kan..hhmmm..memang la rasa menympah jugak sebab jaja cerita peribadi,tunjuk kesedihan mcm tu pulak..tp kalau boleh y nak komen tu,biarlah berpada2 sikit..dalam keadann mcm tu,semua org memang xde pertimbangan akal..even aku xpernah rasa putus cinta,tp pengaruh novel n drama kuat,so rasa mcm faham la mcm mana putus cinta tu.. so,doakan jelah untuk dia moga diberi kekuatan.. tak perlu kot nak komen2, anak derhaka,xkenang jasa la, perempuan tak malu, and sebagainya yang mana ayat2 tu dah macam menghina dia.. masa depan kita nanti xtahu kan apa jadi? doakan untuk diri sndiri jugak,biar dijauhkan terjadi pada kita..klau terjai sekali pun, hrap kita sabar menghadapi..

untuk shila pulak...sila la bawak bertenang ye.. faham je,sebab benda ni melibatkan mak ayah, and orang yang awak sayang tu..dh janji nk sehidup semati kot..tp kalau boleh, fikir la dulu sebelum buat apa2 ya..supaya tak membawa masalah dikemudian hari, dan yang paling penting, utamakan keluarga dalam segala hal..bagi aku,xde sape yang kita boleh percaya selain dari mak ayah kita sendiri... diaorg jaga kita dari kecik,start lahir tu... jangan la sebab orang2 yang kita kenal hanya beberapa tahun,bulan,hari tu boleh menyebabkan hubungan kekeluargaan terputus..

ehem..kemain aku komen..mcm ada pengalaman.. aku bukanlah peminat shila hamzah ok....tapi kenal dia sejak zaman kanak2 dulu..umur aku n dia hampir sebaya..dulu masa kecik2,umur 10-12 tahun,dia dah jadi artis kan..kira masa aku baca berita atau tengok dia nyanyi tu rasa kagum la masa..waa,sama umur,,dia dh berani nyanyi tu..tu yang ingat je dia tu.. lepas tulis semua ni,tetibe rasa shila mcm kawan baik aku pulak..hak2..  

3 comments:

inasazali said...

btul2..mmg hot psl cite ni skg. doakn yg terbaik jelah..

rodiyatul akmar said...

yup setuju dgn statement awak :D hehe semoga semua nya baik2 saja untuk akak shila :)

ZWAN SABRI said...

tula.. Shila kena solat istikharah mintak petunjuk dari yang maha esa.. itu jalan yg terbaik..

Giveaway Time by Aishah Badrulhisham

Hai... another giveaway. Jom join. Semoga berezeki..aminn. Click gambar diatas untuk join ya...