Tuesday, February 19, 2013

kawan baru yang mengalami krisis identiti

"kawan" ni dapat masa birthday bulan12 lepas... tapi simpan je dulu,xdeclare kepada umum.. hi2..masuk sem baru ni,baru la rasa nak tayangkan beliau secara terbuka dan jugak buat teman2 tidur kan. tak delah sepi sangat.. sapekah beliau???? new boyfriend...keke...


















































ni la dia... tapi masalahnya, aku konfius dengan  identiti pakwe baru ni.. spesis apekah beliau?? tengok panjang macam ulat..tengok duri2 kat belakang tu,macam dinasour pulak,tengok muncung tu macam burung..! betul2 mengalami krisis identiti ni.. haha..sape tahu?? xpelah..asal halal,n wat peluk malam2.. ^_^

3 comments:

CiK Bella said...

Bella pun ada. kawan bella pun ada.
tapi, seriously, bella tak suka tgok muka dia

husna said...

agaj huduh kan, dgn muncung beliau..haha..tp ni org dh bg,simpan n syg la.. time nk tido tu,mmg suka tarik muncung dia tu..huk2

inasazali said...

ina pun ada ulat ni jgk..tp ina punya hidung dia warna oren. huduh sgt hidung dia..hehe..

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..