Friday, February 22, 2013

Think too much?







2,3hari ni memang banyak benda je duk bermain2 dalam fikiran ni..macam2.. yang logik,xlogik, benda besar,kecik..penting xpenting.. semua ada..yang paling serabut kalau benda2 yang tak berapa penting masuk jugak dalam fikiran ni..huhu.. takut sampai tahap tekanan and stress!!! now 1.30am.. pagi nanti dalam pukul8.30, nak pergi seminar pengurusan stress n psikologi..^^ saje la,awal2 sem ni join event2 mcm ni,sebelum sibuk..and sebelum stress degan kerja2,baik join cara menangani stress ni... yang mana bermanfaat esok,insyaAllah akan di share,kalau sempat nak menulis panjang... ^__^ gudnite..














No comments:

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...