Saturday, January 7, 2012

Come On Over JYJ bersamaku~~

yeaaa...dah dapat COO!!!
dah 3hari lepas dh dapat...!!baru nak kecoh!!
sebab xtengok semua lagi..
baru layan part jae n micky...

adakah aku beli????
hahahhahahahhahhaa..
jangan terpedaya...
download jelahh... jimat 1k!!!!
tapi nak d.load ni pun.memerlukan keazaman n kerajinan n kesabaran y tinggi (ce kalu time blaja mcm ni kan?)
sebab..........
benda ni baru kuar..n sangat2 special..tunjuk kehidupan jyj kat rumah,kerja nga kawan2..
dahlah mahal..1k lebih tu... xsemua mampu..
jadinya..mcm biasa..kami fan2 nie..cassiopeia..sharing is caring..caring is cassiopeia..
kerja y dh berzaman kitaorg buat..y mampu tu,beli(mestilah fan korea,sebab sana lbh murah,n y kaya2)..
y beli tu..dengan baik hatinya upload untuk y xmampu beli nie..so,kitaorg pun download..
tapi xleh lama..pas2 link download kena padam..maybe kes copyright..
tapi xperlu risau..sebab ad y upload lg..kena remove..fan upload lagi..smpailah semua dh d.load..hihi..

setakat y aku tgk y jae n micky n intai2 y len2 tu..memang best..best!!
kelakar.. nak2 micky nga chunface.. junsu nga innocent nye tu...
kesimpulannya BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....
tapi...aku xpasti download link still available ke x..kat you tube dh xde..
cuba la google2.. aku nak letak link cnie pun xberani... 
atau..y duit banyak..beli jelah terus..hahaha,..

nnti len kali..upload pic2 y best dari coo.. ^^

No comments:

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...