Wednesday, July 3, 2013

SpartAce again~~!!

Setelah beberapa bulan buat survey.. dari entry sebelum ni here . Tak sangka, ramai pulak fans SpartAce couple ni (SA couple). Tengok dekat senarai popular entry sebelah ni----->, entry tu berada ni no3.. hahaha.. ingatkan aku sorang je kot yang menggila.. rupanya ramai jugak yang gigih search..



aku suka couple ni, selain dari dorang berdua ni as the strongest member, tapi jugak sangat natural bila bersama.. tak ada script, no loveline, n not for show sake.. perangai lebih kurang sama, walaupun ada jugak yang tak sama.. dengan ketidaksamaan itu, maka membolehkan dorang saling melengkapi..hahaha.. and dorang ni sweet yang amat bila berdua. Kalau yang follow RM tahu la kan perangai JK n Jihyo macam mana dengan member2 lain, esp to kwangsoo..mangsa buli dorang..hahaha(dalam RM jelah, kalau kat luar dorang rapat n baik je)
boleh dikatakan dorang berdua ni alpha member kat RM. tapi.......bila dorang berdua, alahaii...... layan jelah gambar2 nie...


ni fancam.. masa dorang dekat airport ^^


sweett gilaaaalaa~~~ Kwangsoo, Gary, Sukjin, HaHa pun terpegun tengok.. even VJ kat belakang tu pun.hihi..


always stick together-gether.. hik2


mmuahhahahahaha.... cair~~~~~


caring~~~~


episode ni aku suka.. dorang ber2 ni macam belangkas.. memang habit dorang,kalau happy akan pegang,peluk orang sebelah..(yang mana diaorg rapat)


pegangan erat,kuat,kemas,rapat... kata da strongest member ka.. haruslah.. ~__^



from fancam (fans camera.. ;-)


natural...sangat2 natural


bonus!!!



   


sebenarnya malas nak menaip, tu letak gambar je.. banyak lagi gambar2, moments diaorg yang nak kongsikan. tapi, kena ambik mood dulu.. next akan aku buat lagi entry Spartace ni. maybe akan review SA moments dari awal episode (yang mana ada la..) ni pun kalau ramai yang berminat.. haha... last, don't bash me.. this is my blog, aku akan tulis apa yang aku suka.. see u next entry.. ^___^ 

# sape suka SA sila tinggalkan komen..!! yang mana ada blog, follow me, and i'll follow u back.. blh spazz pasal dorang bersama2.. 

tolong click 5-5 no tepi ni blh??blh la..click je..pas2 biarkan loading sampai..done!! thanks.. 1  2  3  4  5

1 comment:

Izuan said...
This comment has been removed by the author.

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...