Sunday, July 14, 2013

Giveaway Kad Hari Raya Bersama akubahrain.com





NAK KAD RAYA?
Jom sertai segmen Giveaway Kad Hari Raya dari Dumex bersama Akubahrain.com
Segmen ini akan berlangsung selama 12 hari sahaja iaitu daripada hari ini sehingga 19 Julai 2013 (Jumaat). 


 SYARAT-SYARAT :
(SILA BACA DENGAN TELITI!)

(1) Follow blog akubahrain.com termasuk Google + (jikalau ada)
(2) Buat entry bertajuk "Giveaway Kad Hari Raya Bersama akubahrain.com"
(3) Wajib Copy dan paste Code html Yang telah  disediakan Oleh akubahrain.com pada entry korang 

Tutorial Copy paste kod html




(4) Wajib klik di sini [Jujur]--> SINI, SINI, SINI (Tunggu sehingga habis Loading)
(5) Letakkan url entry korang di blog ini --> akubahrain.com


GiveAway
kad hari raya daripada dumex akan diberikan kepada 8 pemenang yang bertuah.

Top Referral 
2 kad hari raya + RM10

Cabutan Bertuah
6 kad hari raya sahaja.

SELAMAT MENYERTAI SEGMEN GIVEAWAY

1 comment:

Bahrain Ramlan said...

Salam Ramadhan, terima kasih kerana menyertai segmen Kad Raya, nantikan keputusan pada 21/7/2013 (ahad)

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...