Friday, July 19, 2013

Biksut Raya Pertama

Salam 10 Ramadhan..

Bukan lah excited sangat nak raya, awal2 lagi siap dengan biskut raya. Tapi excited makan tu lebih sikit.. Cookies ni aku tempah je. Order online..sekarang ni segalanya dihujung jari kan. order dari blogger, Kak D.. mak dia yang buat. aku dah pernah order tahun lepas, tapi bukan time musim raya.. memang best, coklat chips cookies ni..sebab tu kali ni berani order lagi.. order hari 1st puasa..ingatkan dapatlah hujung2 nak raya nanti..rupanya memang dah siap.. Mak Aji (mama kak D) post terus..



betul la kata Kak D, Pak Aji memang kreatif..kotak kertas pun boleh..hehe..


4 balang= 200biji


sedap!!! dah bukak 1 bekas...dan tinggal separuh bekas dah ni... 3 bekas lagi tak tahu my mum p simpan kat mana..baik xpayah tahu..kan xsempat raya, aku duk angkut makan lepas berbuka...



kalau sape2 yang rasa nak order tu, act kak D dah tutup order kalau nak order direct dari dia..tapi masih boleh order dengan agent2 dia.. sila melawat blog beliau kalau nak tengok senarai agent..--->  http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/  dekat bawah setiap entry tu,dia ada link kan senarai agent kukis Mak Aji ni.. ^^

No comments:

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...