Sunday, July 21, 2013

nampak tak?

Nampak tak betapa banyaknya giveaway aku join!! macam ni la, bila jadi penganggur full time bulan pose nie.. bagus jugak dorang2 ni buat givewaya,boleh la blogwalking sikit2.. memang setiap organizer tu takkan rugi buat giveaway,bagi hadiah..sebab akan ada untung lain lagi.. nuffnang,iklan2 len..and sponsor pun tak kurang jugak,ni tujuan promosi!!.. len kali nak buat jugak la lah giveway ni..haha.. ada orang nak join ke?? or maybe boleh jadi sponsor.. hehehe...

dalam berpuluh2 giveaway aku join ni, kalau tak sangkut walaupun satu, tak tahu la kan..memang tak ada luck namanya..aku akan stop join mana2 giveaway lepas ni.. apa2, harap2 la bertuah,sikit2 pun tak apa lah..dapat topup rm5 pun boleh.. eh, rm5 untuk aku, boleh bertahan sampai 1-2 kalau dekat U,sebab guna juga untuk contact family, msj2 kawan pasal kelas,asaiment ke.. kalau time cuti???hmmm...memang berbulan2 kot..tak ada orang yang nak msj2.. ni la untung kan, tak ada BF..hahaha..

okey baiiii...

3 comments:

P#eoniX said...

jom join GA sy
http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2013/07/pheonix-giveaway.html

fiza saiza said...

singgah & follow disini :)
If free boleh singgah kembali..
http://fizasaiza.blogspot.com/

NurainSuperr said...

ain pernah sangkut 2-3 kali je. jarang join GA ni hehe

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...