Wednesday, May 16, 2012

Selamat Hari Guru

Selamat Hari Guru kepada semua cikgu2,teacher,ustazah di seluruh dunia..
dan secara khususnya, nak ucapkan selamat hari guru untuk cikgu2 yang telah mengajar,mendidik aku.. cikgu2 dari tadika(tadika kemas keluang 96-98)..ustazah yang ajar iqra',al-quran, cikgu2 sekolah rendah(SKKB, batch 98-03), sekolah menengah(SMAM batch 04-08), dan pensyarah2(unisza 09-12).. segala jasa2 kalian semua akan dikenang.. masih ingat lagi semua cikgu2 nie.. semoga kalian semua dirahmati Allah dunia dan akhirat, diberi kesihatan, dimurahkan rezeki dan panjang umur.. dan juga, moga2 segala ilmu y dicurahkan mendapat balasan pahala n keredhaan dariNya..
bukan hanya cikgu2 yang mengajar kita kat sekolah..tapi, mak n ayah kita juga adalah cikgu kan?? mereka yang mula2 mengajar kita..w/pun tanpa pendidikan formal,tp mereka juga layak digelar guru.. guru yang paling berjasa dan tidak dapat ditukar ganti...
sama juga dgn cikgu y dluar sek,contoh cikgu yang mengjar jahitan,masakan, memandu..semua tu tetap cikgu,guru,pendidik bagi aku..!!

Terima Kasih untuk semua yang telah mendidikku dari lahir sehingga kini..!!!
"Guru Inovatif Melonjakkan Transformasi Pendidikan Negara"



No comments:

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..