Thursday, May 10, 2012

Crazy Again ~

this is Yong Tae Yong ~~!!!











video credit to 6002sky  (i just print screen)





# Rooftop Prince da best KDrama i ever watched~~!!!! really2 debak!!! (smpaikan mak/ayah kawan2 aku pun duk layan sekali..over dari anak2.. why?? uncle2 n aunty2 tu ckp,drama ni lain dari yang lain,n ofkos la best!!!)

p/s- yang malas nak download, boleh tgk kat astro saluran 333.. hari isnin&selasa jam 9malam..tp skrang dah episode 8 kot kat tv tu..kena tengok dari awal baru best..sape2 nak,sila la dtg copy nga aku.. *bukan promote..tp just maklumkan..kekeke*

3 comments:

my nickname CassiOpEia said...

lee gak as real yong taeyong! huhu...

Puteri Ira said...

PAHTU LEE GAK CAMNE????

husna said...

lee gak la tu.. real taeyong xsedar lagi.. penyamaran semata2.. kije f4 tu.. debakk la..

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...