Sunday, May 6, 2012

entry perasan tapi ikhlas ^^

now, aku jadi perasan y amat.. hahaha..
perasan y si MKYC tu tiru aku.. >__________<

aku memang suka guna sign ni --> ( ~~~!! , ~~~ , ^^ , )
kat facebook,twitter..nak chat2..

sign ~~ tu, nk bgtahu org y kita ni tengah brckp dengan nada y polite n lembut je..santai..
n then sign ~~!!!, as penegasan..tp still dengan kasih sayang.. contoh aku ckp, "i love you~~!!!!! " tapi kalau nk marah n xde kasih sayang,just nk tegaskan, mmg aku letak  !!!!!!!!! ni banyak.. haha
kalau ^^ tu semua guna kot.. symbol senyuman.. ^___^
n kalau sedih,kecewa,merajuk ke .. >__<  =______=  +____+
tapi ramai je kan y guna symbol2 tu..

just disininya, aku nak perasann...why??
sebab sejak aku 24jam (xde lah 24jam sgt), ngadap twitter, selalu la gak tweet2 dia tu..(6002theMicky),mention..n reply tweet dia..agak banyak la,kalu dulu aku masuk n mention dia sebulan sekali je.. (kdg2 xde lgsung),sbb tahu aku tweet banyak mana pun dia xkan balas..but now,rasa rajin plak,sebab yakin dia akan baca.bila tgk fanmeeting JYJ ari tu..ada fans tanya,adakah dorang ni baca tweet fans, n dorang cakap, ya, setiap hari dorang akan spend masa untuk baca tweet dari fans,wlaupun xleh balas.. giler kau nk balas, beratus ribu tweet..xkan nk balas kat 10,20 org je.. mesti y len2 akan jeles..so,xpayah balas jelah.. n y buat aku yakin dorang betul2 baca adalah, bila Jaejoong teraccident follow sorang fan tu.fan tu tweet kat dia pic Yunho nanges kat concert ari tu.. maybe excited nk tgk pic tu,or sedih gak, dats why trtekan follow.. hahaaha..kantoiii tgk gmbr yunho.. miss him uh?? lalaalalaalala
okey..stopp..pnjang citer...
dan bila aku tweet dorang tu, (banyak aku tweet my 6002 la kan.. 1215xiahtic n mjjeje not really,kecuali time dorang on9) aku mmg suka guna symbol2 atas tu. (xde lah setiap tweet,brgantung pada ayat..)
n then sejak 2 mejak tu, aku tgk 6002 pun selalu guna symbol ~~~ tu.. haha.. n y paling aku perasan ari ni bila tgk dia guna ~~!!! nie.. hahaha..  sblm2 ni dia banyak guna ^^ tu je.. masa dia guna ~~ saje, aku ok je lagi..perasan gak,tp xdelah gila2 perasan.. but now, rasa perasan giler.. hahahahaha..

tu je nk luahkan..jgn anggap ni serius la.. mesti ad y nk bash aku ke,mengata ak perasan..n mesti ckp "alah..mcm dia sorang.. berjuta2 lagi y suka guna symbol tu".. yup..ramai la y gunanya.. dats why ak ckp awal2, dun't take this serious. aku just nk perasankan diri n happy2 je.. just untuk suka2.. hiburan duniawi semata2, n hiburan diri sendiri.. ^_____________^

nampak x?? hehe..  ~~!!! ^^






BONUS










































y Jaejoong "teraccident" follow fan y tweet pic yunho kat dia.. YJ <3 

5 comments:

msnerdsays said...

hahha!!!! nak jugak masokkan part yunjae tu! lol =pppppppppp hehe.. ececececcecehhh.. suka la ye chun pon da slalu buat sign tu. hehe.. xpe2.. bell x kesah.. hahha!!!! :DDDDDD

my nickname CassiOpEia said...

hehe...memang terbaek!!! x kisah pon klu nak perasan? sbb kye pon slalu perasan gak! hahaha...

my nickname CassiOpEia said...

*kye --> kte

husna said...

bell- hahaha..mesti la..otak YJ kan.. kah..
cassie- hehe..perasan adalah t/jwab setiap cassie.. kk

my nickname CassiOpEia said...

haha...setuju sgt tue! ^_____^

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..