Wednesday, May 30, 2012

perasan tapi ikhlas part 2


ada part 2??? hahhahahahha.. who care..

2 malam lepas..
aku duk meroyan kat twitter..
sebab sedih kan,Rooftop prince dah habis..
duk meluahkan kat si 6002 tu..
saje jelah,duk tweet banyak2 kat dia..
tanya, ye dok RP tamat dah.. tlg sambung lagi..miss RP..bla..bla..bla..
n then dlm 15minutes lepas tu, dia tweet..
tkejut gak..sebab dh kul4 pagi waktu korea masa tu..
x expect dia akan online..
dia tweet, y mana maksud dlm bi nya adalah:

"If I could grab that pair of hands… doing things together… just once while I’m still living… I will once again go there to show you my new drama."-6002theMicky

bukan direct tweet for me la kan. okey,tahu..bukan aku sorang je yang sedih n nk tgk dia next n next week lg..tp beratus ribu  kot fans kt luar tu duk meroyan sama..hmm..just saje nk perasan, sebab dia tweet ni,lepas aku tweet dia.. ksimpulannya, tweet tu for me.. !!!!!!!!!! kekekekekee..




yeaa..power rangers.. xtahu sape edit..tp en 6002 y upload..ntah dia google kot.. hahhaha..


1 comment:

my nickname CassiOpEia said...

klu ada part 2 mmg teruja gila nak tgk! kwn unnie menangis tgk 2 ep yg last tu. haha...penangan Rooftop Prince!

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..