Thursday, May 3, 2012

pindah rumah ~~ TweetLand

mau pindah ketempat y lbh best


now, kalau on9, memang aku suka lepak kat twitter dah..
fb mcm dh suam2 kuku..masuk je,tp just untuk check2 ape y patot.
kalau nk chat2 nga kekawan,kat twitter la..
lagipun geng2 y selalu sembang kat fb tu,semua dh brpidah ke twitter..lama dah..just aku je y xnak p..setia kat fb,y makin lama makin mengarut n bosan.. dulu jarang2 masuk twitter..kalau masuk pun,sebb our boys tweet,(tu pun sejam kemudian)..
but now...dh nk menetap kat sana jelah...(fb jadi rumah no4) hahaha..
rasa lebih matang duk kat twitter..nk meluahkan rasa pun, best kat sana..
plus, dapat news(brite luar,dunia,malaysia, hiburan,jenayah,politik,sukan) adalah lbh cepat..sebab dorang main retweet and ada trending..so,kita tahu apa y berlaku kat setiap negara/worldwide.
#dan jugak aku rasa mcm rapat je nga my boys 3..hihi

so..untk kekawan,cassiefamily, kalau xjumpa aku kat facebook tu, sila cari  kat twitter.... ^___^

comel je burung twitter ni

No comments:

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..