Sunday, May 27, 2012

End

now..dah tamat.. 20episode.. =_________=
sedih sangat2.. huhuhuhu..
no Lee Gak, no Park Ha, no YongSul, no Manbo, no ChiSan..
no Joseon F4 Power Rangers..no Crown Prince..
laugh..tears..no more..for Rooftop Prince..
the best KDRAMA for me.. #1 ranking !!
xtahu nk cakap apa..tp rasa kehilangan je citer ni dah habis..
rasanya mcm aku minat LeeGak lagi dari Yoochun..hihihi..
xleh trime hakikat..huh... season2 please.. xpun special Rp..

for ending..depend pada diri masing2..
kebanyakan cakap happy sad ending..
aku suka je ending dia tu..
just kalau blh nk lebih lagi.. hahhahaha..
kalau sambung 2 episode lagi ke..
ending with, Taeyong body with Leegak memory..^^
just nice..kena tengok sndiri baru blh faham n hayati..
tapi still, tengok ep last tu..mmg banyak gak ak nanges..
(normal la..ak mmg mudh nanges tgk citer..)
untuk Rp,bukan kata scene tu sedih sangat..
tp lbh pada terharu..sedih pun sbb dh habis..

20 episode..start 21/3/2012 - 24/5/2012 ..
dari aku start cuti ari tu..RP menemani...
dats why rasa kehilangan je sekarang..
even just drama..citer semata2..
tapi banyak y aku blaja dari drama ni..
dapat pengathuan jgak la sikit2..
w/pun banyak xlogik..y blh ambil,kita ambil..
n as entertainer diri sndiri.. ^^
Thanks Rooftop Prince..


Taeyong body.........



Leegak memories.......





^____________^

No comments:

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..