Thursday, May 20, 2010

IBU OH IBU

Salam...
mmg betul lah kan ibu ni segalanya..apa y mak cakap kena dengar..wlupun kita rasa diri kita n kputusan kita betul,tp kalau mak rasa xbetul..kita kena follow gak..hati ibu ni aku rasa Allah kurniakan 1 gerakan atau detik pada hati mereka untuk memilih dan mengetahui apa yang trbaik buat anak mereka..jadi dengarlah kata ibu..hormatilah n terima apa yang mereka rasakan terbaik 4 kita..
jadi yang xdengar kata mak tu..n terima balasannya...PADAN MUKA la ye..hu3.. maybe itu adalah 1 hukuman n pengjaran dari Allah.. sape org tu??? hik3...secret...annyong......

ha..ni la budaknye...sedih la tu konon...sendiri buat,sendiri tanggung la..ha3..xpe dia kuat semangat,insyaAllah..dia dah jadi somebody yang tabah skang...hu3...annyong sekali lagi..

No comments:

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...