Saturday, May 29, 2010

xde pun

ari ni aku bagi pagi2...eh bagi salam dulu..assalamualaikum..
28hb,dlam portal akademik tulis result final exam akan kuar..so lepas subuh aku xtdo2.. tnggu nk cek result(bukan main lagi..result bkannya tnggi)...dari kul7-4 ptg depan laptop..buka portal,tutup prtal..tapi apa yang aku cari masih tidak muncul..aku cuba lagi dan lagi.dan lagi...tp sia2 sahaja.. tiada apa2..

soalannya?? dimanakah rasionalnya pihak akedamik buat pngumuman result akan kuar 28hb tapi xkua2.. klau blom confirm sebaiknya jangan wat anncment..but aku think positive,maybe result betul phak akdmik nk kuarkan ari ni,maybe ada masalah2 yang xdpt dielakkan..mungkin la..
xbaik berprasangka buruk erk.. so..tnggu jelah..dgr kata 2,3 hari lagi..after msyuarat senat 30hb nie..

apakah motif aku letak gmbar ni..x bersangkut paut pun rasa..tp saje..gmbar cantik..ha3..
tp cam kena gak r..yng tngah bercerita tu org akademi n kat bwah2 tu student u@$...aku.. termasuk lah aku sekali..ha3..sorry u@$...gurau2 je..

gmbr xde motif gak nie..

No comments:

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...