Monday, May 10, 2010

cuti vs kerja sambilan


Assalamualaikum..
akhirnya dapat kembali menulis blog nie..]
mood dan kerajinan akan datang time sibuk..time kat kampus tngah study week nk exam,mulalah teringat nak mengarang n menulis kat blog..bila balik umah sepi n senyap je..tapi ari ni tiba2 rasa semangat nak blogging..

Actually dah 2 minggu kat umah after abis exam 26hb/4 ari tu.. aduh..xtahu apa benda nak buat kat umah..nak kerja xtahu nak kerja apa..2minngu ni just facebook, d.load citer korea,d.load my idol asia dbsk n tgk diaorg je..tu jelah kerja aku hari2.. tp buat jgak la kerja umah ni.. aku sebenarnya ada baca satu iklan kat surat khabr tentang kerja sambilan kat umah..tapi xtau la boleh caye ke x..sekrang ni kan mcm2 tipu daya..hu2.. kalu blh nk keje y duk rumah je..tp masuk income..boleh?? hehehe...
sape2 nk bagi aku keje,contact la... ^_______^

No comments:

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...