Thursday, April 18, 2013

SpartAce Shipper... Any???

test market jap..
any SpartAce shipper here??? Kim Jong Kook and Song Ji Hyo?

wait....nak masukkan key2 yang berkemungkinan orang akan google..hehe..

1- Kim Jong Kook and Song Ji Hyo is real ?
2- Kim Jong Kook and Song Ji Hyo dating ?
3- something fishy with Jong kook and Ji hyo?
4- Spartace couple the best
5- Spartace always stick together
6- spartace shipper.. KJK and SJH shipper
7- i love kim jong kook and song ji hyo
8- commander kook and ace ji hyo?
9- sparta kook vs mong ji hyo?
10- Kim Jong Kook and Song Ji Hyo wedding.. hehehe..

saje je..nak survey,nak tahu berapa ramai yang ship SA couple or perasan something antara dorang.. kalau nampak ramai yang google tu..okey, akanku buka entry nanti pasal SpartAce... haha.. dah lama jadi detektif tak bertauliah ni... well, who's SpartAce ni? Jong Kook? Ji hyo??
yang tahu tu tahu la.. yang xtahu, xperlu tahu.. nak tahu pun blh,tapi sila tengok Running Man dulu..and berkenalan dengan Commander and Ace nie ~ ^__^



the strongest members in RM
bye..bye..bye.. see u next entry~~~

new entry for Spartace, click--->  spartace part2


sambil2 tu,boleh tak nak mintak tolong? tolong click link2 kat bawah ni. click je..tunggu sampai loading.and boleh tutup la.. tolong ya..hehe.. click 5-5 no ni..


1  2  3  4  5

kalau nak tambah pendapatan, boleh JOIN SINI


3 comments:

Flow Cahaya Jannah said...

saya2! sya spartace shipper... YAY!

Anonymous said...

Saya pon..

arini said...

sya pom..nak lagi kisah2 tntang diorang...plezzz!!!:D

Giveaway Time by Aishah Badrulhisham

Hai... another giveaway. Jom join. Semoga berezeki..aminn. Click gambar diatas untuk join ya...