Thursday, April 25, 2013

Happy Birthday Kim Jong Kook Ajushii~

Hepy besday to Kim Jong Kook (KJK).. yang ke 37 !!!!!!!!!!!! cepat la kawen.. walaupun saya suka gila kat anda,tapi kita berbeza 14tahun..saya xboleh kawen dengan anda.. >_<(yang macam dia nak la..ada x?? style mcm KJK, tp umur 27 kebawah, single, islam and Malaysia?kalau ada jom kita berkenalan.. hihihi..)

Jong Kook oppa uncle, (tapi blh je pun nak panggil oppa..), dah nk dekat 40tahun tu..sila la kawen cepat ya.. dan saya ship anda dengan Jihyo!! heee

masih handsome.. mr muscle!!

bergambar je kan? konfem2 la mamat ni xmakan kek.. xmakan benda2 bergoreng/lemak,kalori tinggi..fastfood... jaga la badan tu...>_<


btw, boleh tak tolong click2 no2 ni..click 5-5.. tolong ya.^^ 1  2  3  4  5


+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+


SpartAce Shipper here!!

1 comment:

Haruno Hana 하나 said...

saenglik chukkae! haha.. kalo la Jong Kook ngan Ji Hyo, menangis Gary.. hehe :))

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...