Saturday, April 27, 2013

Samsung Galaxy Camera idaman hati

sape dah beli and guna SG camera??? dah lama duk mengusha benda alah ni.. aku memang minat bab2 kamera ni..niat nnti nak beli DSLR terus.nk masuk kursus photografi.. tapi, tengok samsung galaxy ni, macam best je... ok x kamera ni??

kaler pink ada??


ada mana2 blogger yang dah buat review?? serius mahu ni... ada sape nak tolong belikan?? nak mintak nga ayah pun,tengah bz nga pilihanraya ni..haha.. harap2 nnti parti y ayah aku sokong tu menang,so blh request la apa2 je.. hihihi...
kalau xboleh jugak xpe.usaha sendiri la kan... cuti 2bulan lebih nnti,keje je kuat2...buat 2,3kerja sehari....*ayat kesian, konfem ayah akan belikan kalau buat mcm nie...* ^______________^

No comments:

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..