Thursday, January 17, 2013

KIM JAEJOONG is MINE

yea...
sape2 fans JYJ.. KIM JAEJOONG... kalau dah peminat mesti la tahu KJJ keluarkan mini album... 5 track.. main genre ROCKjae... tapi ada jugak ballad.. JJ mana boleh dipisahkan dengan ballad..aku pun,xlah masuk sangat dengan genre rock.. kecuali kalau rock jiwang g2.. mini album JJ ni namanya MINE... ad 2 genre rock... "one kiss" and "mine".. tapi,aku lebih suka one kiss..addicted g2 nga jaejoong one kiss..hik2.. tp semua best!!!!..dah nama JJ y nyanyi... tp "mine" tu,setakat ni aku tak boleh masuk lagi nga muzik dia..luv da MV(wlaupun ada y xsuka,sbb seram)...tp ak lbh suka MV dari lagu tu..haha...tp lirik dia menusuk kalbu...mengata SM gamaknya..haha...
sila la dengar korang...yang tak download lagi..boleh download..click link dibawah:

http://www.mediafire.com/?leucr2f4o3ceaik

kalau nak lirik and english trans boleh tengok sini--> http://hyesmemories.wordpress.com/
MV untuk "MINE" yang seram tu...banyak binatang dalam tu..nak bukak kedai binatang agaknya... n JJ dlm tu,ak xtau dia nk jadi apa sebenarnya.. Vampire or Angel??



Junsu dan kuarkan solo album... Jaejoong pun dah ada solo album,wlaupun mini.. so, Park Yoochun,anda bila lagi??? drama dah 4 berlakon...semua main actor.. skrang,IMY dah tamat.. sila kembali ke pangkal jalan.. u'r singer ...arraso?? (boleh je berlakon...tapi nyanyi jgn lupa... bogoshipo ur voice.. ^__^ )

No comments:

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...