Sunday, April 1, 2012

mcm kena april fool.. =____=

aigoo...mentang2 ari ni 1 april kan....!!!!
download RP ep4 by torrent dengan 886mb bersamaan 720p dari jumaat pukul1.30 petang..dan siap pada 6.30 pagi sabtu..xpe sabar menunggu..
okey,lepas siap view tanpa dengar dulu,tgk ok je.. simpan untuk tgk mlm ni n tunggu sub..
dan..mlm nie..tepat jam 12,(bajet sunyi n tenteram,xde gangguan,boleh tengok dengan aman dengan penuh keterujaan)..ambik kedudukan selesa.. letak laptop elok2.. pakai earphone..bukak...dan....







damn...!!!!!!


















audio rosakk...pergerakan mulut dan audio sangat2 lari...!!! PALING BEST--->jadi SUARA KARTUN..!!!!




+__________________+




No comments:

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...