Thursday, April 12, 2012

Rooftop Prince Episode 5 & 6

**dah seminggu entry..xsempat2 nk publish..type sikit,upload gmbr sikit dan malas...^_____^ **

sambung..
aku just view part2 y pntg n bagi aku best..
semua best...tp antra y paling best nie.. ^^

episode 5, Lee Gak mengaku as Tae yong..
sebab..sebab dia nk siasat pada crown princess dia..
dan jugak,nk beli Rooftop so that Park ha boleh stay korea lagi..
y len2 tgk sndiri.. layan gmbar je...~~!!!

ni aksi masa prince ckp,dorang kena potong rambut.. >___<

xreti guna fork n pisau tu untuk makan steak.. so?? guna sword sndiri.. kkkk

sweet je .. (sblm potong rambut)

aksi mengerikan masa potong rambut..mcm2 ragam.. meleleh,pengsan,menjerit,banjir..!!

lee gak dgn gentleman nya kejar park ha..xnak bagi ke overseas.. dia dah beli rooftop masa nie.. sweet sangat2..


Episode 6

f4 rooftop dah bertukar wajah.. (tu je nk ckp..xtau nk citer mcm mana..hehe)


^^
kejakukan masing2..baru kenal handpone...!! touch screen lagi tu...

giler meroyan tgk part nie...

ingt truck putih park ha y dulu tu?? dah di ubah suai skrang..mcm rumah kat dlm..sebb rooftop tengah renovate.. f4 ni tetap nk duk kt rooftop..



part ni xeh tahan.. hahaha.. mentang2 dh pakai hp touch screen.. habis screen dia ingt blh touch gakk.... hahaha

baru blaja naik basikal.. tsk..tsk..tsk

^____________________^

No comments:

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...