Monday, April 30, 2012

entry khas untuk Cik SEENA

ok..*clap..clap..clap*.. Seena masuk blog aku..
xde keje ke?? masuk tidak di undang,lagi mau mengutuk2..
no link??bkn nama sbenar? kalau berani,letak la link ur blog,fb or watever..
haters tetap haters..cakap mcm mana pun tetap dia y betul..
tapi kan..pelik la,,still lagi ad masa nak baca entry pasal org y kamu xsuka..
eh,nama sena erk?? xke tu nama penggoda dalam citer Micky berlakon tu.. rooftop prince.. aik,kata haters,yc beat fan la..tp boleh plak tgk citer tu,tau kewujudan sena.. gigih la kamu ni..blh tabah tgk n baca citer pasal org y kamu xsuka semata2 nk mengutuk??? wat da......

malas nk layan..saje wat entry ni..untuk popularkan miss sena.. agaknya dia jeles kot, aku banyak tulis pasal MkYc je kan.. ;-)

seena-shii??? ak pun gigih gak google gmbr cik seena ni..




p/s: aaa..kat chat sebelah,ad pesanan2 dari my family cassie..ad masa sila la bca.. tq sudi masuk my blog..

No comments:

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..