Saturday, April 21, 2012

reason?

dah lama x update blog..
reason??
okey,act banyak je entry y aku buat,karang dengan sepenuh hati.
tapi save kat draft..perap c2..
sebab dlm seminggu,2 ni mood xbrape okey..
banyak xkena..banyak xpuas hati.
mcm2 jadi...
so...bila rasa nk meluahkan tu,aku tulis semua kat blog..
klau tgk isu2 kat paper pun y mana y ak nk ckp,ak tulis jugakk.
tapi..ak mcm pkir2 lagi..patot ke publish ni.patot ke org baca..
last simpan jelah dulu...n xkan di publish kan kot.. hahaha
sebb tu lebih kepada meluahkan perasaan..
takut nnti ad y terasa..marah..or sensitve..

entry ni pun saje je..
just nak mengatakan aku still ada..sihat lagi..hehe..
ok,,jumpe next entry.. (kalu rajin la~~) ;-)

mood skrang berubah ikut sedap je.. huhu...

No comments:

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..