Wednesday, December 14, 2011

Th@Anks!!!


1st..tq banyak to my kakak roomate.. kak bib.. belikan kek besday n ala2 suprise jugak la semalam.. hihihi.. mmg xsangka la..sebab dia ada kelas smpai kul7 malam semalam.. balik2 dalam 8.15 kot.. n panggil kuar p kat ruang tamu.... ada kek.. hehee.. tq..tq.. fresh cream lagi.. strawberry !!
n tq to my all housmate y join makan n tlong abiskan kek.. kak bib,kak kinah,kak ila, fadlin,izaty,ida& sue..
J4 2/5 house!!

13.12.11 , comel x tarikh?? 



gambo tangan jelah..malas nk pakai tudung semalam.. tq!!

selain dari kek besday to.. aku nak ucap tq semua y wish kat fb tu... femily,kekawan sek,u, dbf member n cassiemate or kpop lover...


thankss!!

dan antara y aku gembiraaaa gilerr gakk..bila dapat bende ni dari unni sha.. tq unnie!!! tq banyak2... bersengkang mata edit untukku..hihi.... comel+funny+terharu.. rasa betol2 my oppa5 cakap g2 untuk aku.. see my header blog??? unni sha y buat tu. credit to her..thanks unnie...!!!

cantik kan??? mcam print n wat card ase...

xlupa jugakk..pada y msj n call aku.. qilah my dongsaeng 1st yang msj.. bff ira 1st y call,xkul12 ag.. tq yea.. 


p/s- pas ni,nk sambut nga femily plakk..pas2 nga bff plakk.. hehee.. n then nga dbf plakk..!!!lalalalallala~~~

No comments:

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...