Saturday, December 24, 2011

My Micky Yoochun Jutawan Muda~~~!!!!!

untuk kesekian kalinya.. my crazy luv masuk paper ..sape2? ---->rujuk gmbr kat sebelah or cari entry2 y berkaitan denga  Park Micky Yoochun/Dbsk/Jyj..
selalu kalau dorang nie... (dbsk/jyj) masuk paper,mesti panjang citernya.. dorang xde menyelit2 kat news sekankang monyet..mesti masuk y 1 page full or 2 pages..
sebelum ni news pasal Jyj je..
kali ni pasal micky je.. suka2.. 
yelah..paper n fan kpop msia ni,mmg dorang kenal suju je..semua citer suju..
n lupa dbsk y bawak masuk kpop ke msia..1st k-pop y mai malaysia..
xpelah..(bajet sedih)..hihihihi....
kalau nak baca news tu..sila ke:

tapi...ada 1 kesalahan y aku nk betulkan

"Dilahirkan dan dibesarkan di Seoul, Korea pada 4 Jun 1985, keluarganya berhijrah ke Virginia, Amerika Syarikat (AS) pada usianya 13 tahun. "

-pembetulan : dia lahir 4 jun 1986..bukan 1985.. (baru 25tahun tahun ni)..tp xpe..kesilapan kecil..

hahahhaa...mcm tu pun ambx kisah kan?? kkk...beselah fan fanatik..

pix_gal0






yang part paling best adalah. "Jutawan muda - Park Yoochun berada dalam senarai lima selebriti muda yang meraih pendapatan lumayan mencecah RM31 juta (AS$10 juta) setahun, sekali gus menjadi inspirasi kepada ramai anak muda lain untuk mencipta kegemilangan sepertinya..."


31juta setahun..maknanya dalam sebulan dalam 2.8juta.. ceh..aku keje seumur hidup pun xmampu nk gapai sejuta.. hmmm...tp dia ni agak humble bagi aku.. jenis y xkesah pasal jenama2,diri dia.. kalau kuar,kat airport ke,biasa je..kalau org xkenal dia park yoochun,mmg akan kata tauke kedai mana ni kan.. selamber nga selipar jepun,singlet/t,seluar pendek..tp xtau lah harga tu berapa kan.maybe selipar jepun dia rege seribu.haha..



tapi dia mmg suke pakai selipar..kat mana2 pun selipar..kecuali musim sejuk or majlis formal..
dan gambar yang paling2 special bagi akuu adalahhh...




























































































































tadaaa..sape kenal?????hahhaa..aku mula2 tgk ingtkan budak terencat mana nie..hehhee

mmg style dia cam tu..nk wat gane.. among 5orang tu.. yoochun ,jaejoong, yunho,junsu n changmin.. y len2 macam pakai smart2 gak..dia mmg jenis xkesah..tp tetap style nmpk..ingt ada jaejoong citer dulu..masa dorang nk debut n tengah training.. masa tu,micky baru datang amerika.. member y 4 orang lagi ni mmg neves la,sebab dia dari amerika..ingt dtg nnti ala2 justin timberlake.. tetibe y datang rupanya seorang y sangat selekeh..pakai tshirt,,baju bunga2 ala2 hawai g2 nga selipar jepit.. haha.. n nga rambut pendek giler.. junsu kata,ingtkan orang china mana sesat kat syarikat sm..hihih..

walaupun dia style g2,giler2,xmenunjuk..tapi byk bagi charity..just mmg xbgtau..kalau fan tahu pun sebab pihak ke3 tu y bgtau..dan jugak sangat sayang giler kat family dia.. kerja demi family..bagi dia,mak n ayah n adik laki dia segalanya..(tapi,mak n ayah dia bercerai..skrang dia duk nga mak n adik dia,xpasti ayah dia kat mana..tp dia still berhubung nga ayah dia tu).. dia beli rumah untuk femily.. bukak kedai ice cream (time out gelato) untuk mak dia..mak dia y uruskan..

bagi BMW untuk mak dia.. n AUDI untuk adik dia(park yoohwan) dulu.n masa adik dia debut as pelakon bulan2 g2,dia beli BWM m3
dia sendiri pun banyak kete..dan y terbaru....
+
+
+
+
+
+
+


+
+
+
+
+

ferrari~~no plate 6002..kalau kat korea maksud dia yoochun~
tetibe excited n pnjg pulak entry kali nie..asalnya nk cakap micky masuk berita harian je..hahhahaa..sorry la.. aku mmg excited lbh citer pasal mamat nie.. len kali aku citer pnjg lagi..hahaha..

2 comments:

Fakhruddin Abdul Aziz said...

minat korea awak ni...hehe

husna said...

yelah..
kalu x,xde wat entry pasal korean..
tp xlah semua minat kan..

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..