Tuesday, November 22, 2011

cepat lah sub~~

semalam sambil2 dengar bola(dengar ok..bukan tengok...)..sambil2 ak streaming running man epi69..
kkkkk....tapi xabis pon..line sesangat la slow kat cnie kan.. ada 3 part kat kshown..
aku tgk dalam 10minit 1 part..pas2 tgk part2,3 plak..
sebab kenapa aku xsabar2??

+
+
+
+
+
+
+
+
+
bagi fan running man tegar mmg tahu la sebab apa kan....
because of..
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
CHOI MINSOO!!!

eh..eh..jangan salah faham lak..bukan kata aku jatuh cinta kat choi minsoo-ajusshi tu.. tidak sama sekali... tapi disebabkan ke"power"an dia muncul lam running man.. gmbr atas ni episode 52-running man hunting.. choi minsoo hunting 7orang running man member base on number dorang..tempat kejadian kat thema park.. seblum smpai sana, 7member tu ada main game,mcm main dadu la..y kalah dia no1.. n bila smpai kat thema park,dorang ada mission la,kena cari crowns.. tapi disebalik tu.. minsoo kena tangkap 7orang ni mengikut nombor dorang.. mmg menyeramkan..ala2 death bell..yang mati ikut ranking kepandaian.. tapi dalam running man kena rip name tag je..hihi..just scary la...
ok2...tu y episode52.. skrang episode69 dia kembali...sebab???
sebabnya disebabkan yoo jaesuk..dalam epi53,diaorg main game kena tampal name tag..member y tag nya berjaya ditampal,akan out.. jaesuk kena tampal name tag minsoo ni.. oh,minsoo ni mmg orang takut la kat dia..even commandor jong kook sekali pun.. pas dia jaesuk tampal nama dia tu n dia out, terus dia bengang gak r,n cakap akan kembali lagi untuk hunting grasshopper yakni yoo jae suk.. so,dia kembali dalam epi69 dengan lebih scary.. semua 6 member y lain kena culik nga minsoo n di rantai.. aku rasa jaesuk kena selamatkan member2 dia..xpasti sebab aku tgk tanpa sub bi semalm..hihihihi... mcm tu la lbh kurang..kena tunggu sub bi dulu.. !!



p/s- sape2 y nak tgk raw tanpa sub boleh ke sini.. kshownow

No comments:

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...