Tuesday, March 20, 2012

twitter

aku dh ada twitter rasanya dah lama kot..
tapi start active n masuk bila my boys(JYJ) buat twitter gakk.. hahhaa

tapi...secara jujurnya...!!!
aku xpandai ape2 pun kat twitter..tau tulis status and reply tweet orang..
retweet tweet JYJ or y best2.. tu je..

dalam masa 2tahun nie..
percaya atau tidakk..
aku xpandai nk post gmbar kat twitter..
xpandai nak guna untuk tweet long..
huhuhu..

skrang twitter dh berubah nmpk..
xde ruangan mention??
kalau org mention kita,xtau nk tgk kat mana,,
ke aku y xtahu kat mana??? huk2..

No comments:

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...