Tuesday, March 20, 2012

twitter

aku dh ada twitter rasanya dah lama kot..
tapi start active n masuk bila my boys(JYJ) buat twitter gakk.. hahhaa

tapi...secara jujurnya...!!!
aku xpandai ape2 pun kat twitter..tau tulis status and reply tweet orang..
retweet tweet JYJ or y best2.. tu je..

dalam masa 2tahun nie..
percaya atau tidakk..
aku xpandai nk post gmbar kat twitter..
xpandai nak guna untuk tweet long..
huhuhu..

skrang twitter dh berubah nmpk..
xde ruangan mention??
kalau org mention kita,xtau nk tgk kat mana,,
ke aku y xtahu kat mana??? huk2..

No comments:

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...