Tuesday, March 20, 2012

twitter

aku dh ada twitter rasanya dah lama kot..
tapi start active n masuk bila my boys(JYJ) buat twitter gakk.. hahhaa

tapi...secara jujurnya...!!!
aku xpandai ape2 pun kat twitter..tau tulis status and reply tweet orang..
retweet tweet JYJ or y best2.. tu je..

dalam masa 2tahun nie..
percaya atau tidakk..
aku xpandai nk post gmbar kat twitter..
xpandai nak guna untuk tweet long..
huhuhu..

skrang twitter dh berubah nmpk..
xde ruangan mention??
kalau org mention kita,xtau nk tgk kat mana,,
ke aku y xtahu kat mana??? huk2..

No comments:

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..