Saturday, March 24, 2012

Rooftop Prince Episode 2

2 hari citer berlalu..baru nak story2.. hihi
memang 2hari ni aku gila tengok episode 2 nie..
kalau kata aku je y duk giler2,boleh la ckp aku bias..
tapi nie..ramaiii...y bias tu dah tentu dah...
ni y bukan bias,kata best...bukan best saje.. best gilerrr!!!

untuk episode 2..dah tunjuk..4 orang tu dah jatuh ke zaman skrang(abad21)..
jatuh plak ke rumah Park Ha (ha jin min yakni heroin nya)..
memang kecoh la.. yelah, 4 orang tu dari 300tahun dulu,tetibe masuk zaman ni..
sangat2 jakun n kelakar semuaa...!!!
tp plot citer pun memang best n sangat kena..
mcm2 kejakunan diaorg nie ...
nak lintas jalan xreti.. blh main tahan je kete tu...
tengok citer dlm tv,ingatkan real,habis tv tu dmusnahkan..
nk naik bas tanggal kasut..bersusun dorang susun kasut tepi jalan..warna warni plak tu..
masuk kedai..tengok duit kan ade gmbr Raja dorang,terus sujud kat c2..
masuk supermarket tengok eskuleter,boleh p main2 n crown prince jatuh c2..
dan...banyak lagi... next episode lagi la...
tgk chunnie lawan mulut n gaduh ha ji min da best..!!
4 orang ni memang betol2 dari zaman dulu..xtau ape2..
y ppuan ni,mmg xpercaya..benda xlogik kan.. hahahha...
ape2 pun.. sila tengok...sila tengokk!!!!!
sila tengok teaser episode 3 xpe...sure akn tertarikk..!!

http://www.youtube.com/watch?v=yV9ryttiLVY  tengok la.. 50saat je..

hahaha..memang semua lawak..ni kena masuk jail.. sebab? sebab jakun tengah2 jalan..n ugut owner kedai suruh bgi makan(dorang lapar)..yelah,kan crown prince tu bajet dia prince..ingtakan org kenal n takut kat dia..xsedar,zaman dh berubah.. hihihi


ni nak lintas jalan.. okey..serius mcm power rangers.. haha.. y baju biru tu tu as bodyguard prince, dia la y paling kuat.. tu y kemain protective tu...


tengok dorang susun kasut.. hahaa
thats.. my ajushi.. hahaha.. sikit2 wat kuar pedang..mmg over la pakcik ni..kk..(tp hensem,umo baru 27)

No comments:

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...