Monday, June 24, 2013

feeling free

Assalamualaikum semua...
salam nisfu syaaban.. lagi 15 hari sebelum melangkah ke bulan ramadhan.. moga2 dipanjangkan umur untuk bertemu dengan bulan penuh keberkatan itu..amin

Alhamdulilah.. dah seminggu dekat rumah ni. cuti sampai bulan 9 (kot)..haha.. memang tak ambik tahu, berapa hb masuk nanti. rasanya bulan 9, berapa hb, hari apa tak tahu.. untuk seminggu cuti ni, kejayaan besar adalah dah habis baca 2 bijik novel.. feeling great g2..haha.. novel yang m/s 1k lebih.. kalau ikutkan memang nak habiskan cuti dalam 2bulan lebih ni dengan membaca n membaca n membaca je.. tak kira la novel ke,buku motivasi ke, apa2 buku je.. lebih dari 100 buku ke..huk2..dan menulis blog. tinggi harapan ni..FB dah bosan.xde benda.. bukak la sekali sekala.. drama pun tak de yang best nak layan.mungkin ada, tapi malas nak download. harapkan variety show jelah yang rajin nak download yang mana best. sekarang ada variety show baru, Barefoot friends. baru tengok 2 episode, best.. banyak informasi.. nanti2 la aku citer.. ok lah, rasa malas pulak nak menaip panjang2.. mood entah kemana.. bye.. jumpa lagi esok..(yeke esok???)


jap..nak share gambar.. random2 pic ;-)

bilik saya kat hostel.. banyak kenangan selama 2 sem ni.. A5 4/4

saat paling best masa berkemas2 ni.. ^__^



dan semalam ramai duk post gambar bulan.. tidak ketinggalan daku..walaupun kamera biasa-biasa saje..tetap gigih nak ambik gambar jugak. betol la, rasa macam rendah je bulan semalam.. cantik...!!

SUBHANALLAH~!!


No comments:

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...