Sunday, June 9, 2013

final exam

Assalamualaikum

hari ni saya dah start exam~ and esok,lusa,tulat..dan seterusnya sampai ahad depan..!!
mintak maaf ya semua kalau ada salah silap.. kalau ada hutang,sila bagitahu..!! nak halalkan pun buleh.. ^__^
and kepada semua kawan2 yang akan mnduduki final exam jugak, diucapkan selamat berjaya.. buat y terbaekkk! tapi relax2 je lah study ya,jgn stress2..
study smart,not study hard....n dekati diri padaNya dengan lebih erat lgi.. sama2 kita doakan kejayaan di dunia n akhirat.. :-)

ingat satu kata2 or cerita or perumpaan or apa2 yang seangkatan dengannya.. dari classmate,dia post dekat fb :

"kalau kita order gelas, maka kita akan dapat gelas tu.. tapi kalau kita order air, kita akan dapat air+gelas sekali.. begitu juga perumpaan dengan menuntut ilmu. belajar semata-mata exam, dapat result yang baik+cemerlang jelah.. tapi kalau kita belajar kerana Allah,  insha Allah cemerlang dalam exam+pahala+redha Allah.." credit to Adik Aerif yang comel.. ^_^
so, ikhlaskan hati tuntut ilmu kerana Allah.. sama2 kita cuba. 

semua yang baca blog ni, doakan saya ya.. luv u all !! lepas exam nak update belog ari2..hehe...


No comments:

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...