Saturday, May 4, 2013

VOTE

Assalamualaikum.....


selamat mengundi untuk semua.. undi adalah rahsia..
tapi sebelum tu....
solat istikarah dulu,sebab kita berhadapan dengan pilihan..
segalanya Dia yang tentukan..
kadangkala benda yang kita rasakan baik, sebenar tidak disisiNya..
dan benda yang kita rasa tak baik, elok disisiNya...
sesunggunya Dia Yang Maha Mengetahui..
so...solat istikarah,minta petunjuk, doa banyak2 moga nanti xkira siapa yang menang/naik..biarlah org yang diredhaiNya...insyaAllah... !





# INI KALI LAH @ LAIN KALI LAH ???? hehehe... ape2 pun,doakan yang terbaikk!! demi agama, bangsa dan negara! 

No comments:

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..