Tuesday, May 14, 2013

IMY

rindu dengan my BFFs... xtahu nak cakap. kekadang kitaorg ni ada link yang sangat kuat..mungkin sebab dah lama berkawan.. dah lama xjumpa sama2. last raya cina ari tu kot. msj pun xlah sekerap dulu.masing2 sibuk..

tapi..hari ni sedikit sayu hati.bila masing2 msj ada problem..trmasuk aku sendiri.. ya,masalah tu biasa,semua orang ada masalah. tapi bila kita tak boleh nk tanggung sorang2, kita perlukan seseorang untuk luahkan. sedih sangat bila kita xboleh berada kat sebelah dia. even xdpt buat apa2 untuk selesaikan masalah tu,tapi dapat hilangkan airmata pun xpe. macam aku pun, dalam tengah kusut,serabut nak seseorang yang kita boleh share our burden. bukan xde kawan kat sini. tapi, memang sangat susah untuk aku rapat+baik dengan org. kena betol2 masuk.. dikira rapat+baik n masuk dlm BFFs list kalau aku boleh cerita kat dia setiap benda yang terlintas dalam hati n fkiran aku. tadi T-hah msj,pagi2 kot..walaupun x detail,tapi kita faham la apa masalahnya.. mira pun,dah 2,3 hari kitaorg duk msj2 n dia pun ada bebanan dia jugak skarang..same with me. serius,rasa nak pegi dekat korang, ambik n lari jap p mana2. rindu sangat2...~~!!!


dah nak masuk 10tahun berkawann!! dari brpakaian sekolah smpai skrang pakaian dh mcm2 jenis..haha.. kalau nak citer satu2, kenangan spnjang 9tahun lbh ni mmg x abis la.. pahit,manis brsama. mcm mana kitaorg boleh mantain our frendship wlaupun brjauhan....sek rendah pn ak ad kawan baik,dekat lagi duk sekampung,tapi lepas dh bawak haluan masing2.. kat univsty ni pn ada kwan baik...tp xsampai tahap BFF. bkwan dekat unvsty je..

I Miss You la~~bila free semua ni...!!!jom p bercutiiiiiiiiii~~~~~

No comments:

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...