Saturday, March 30, 2013

mood ke hutan

dah lama x update blog. memang mood xtahu mana menghilang. nak kata busy tu,biasa lah..ada jugak masa freenya, ada je idea2 nak menulis. tapi malas and xde mood.. nak menulis,nak membaca.semuanya malas.. dulu,sekalipun malas nak menulis, tapi membaca blog feveret tetap rajin, buka hari2.. sekarang dah malas segalanya.blog2 yang selalu baca kat sebelah ni, xbuka2 pun..  mungkin sebab 12jam sehari duk libry, menulis asaiment,membaca maklumat, so balik bilik dah xberminat nak buat kerja2 tu. lebih kepada, menonton visual and mendengar sahaja.. tunggu la cuti next week, harap2 kerajinan menulis tu datang balik.. till then.. ~ annyong........

#ni pun mcm terpaksa update blog, untuk penutup bulan 3.. selamat datang April.. cepat je masa berlalu..

No comments:

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...