Tuesday, March 12, 2013

K-drama I Miss You OST

Buka trafik dekat nuffnang tadi.. tengok2,macam ramai jugak yang duk mencari ost atau lagu tema drama I Miss You kat tv9 sekarang.. isnin n selasa jam 9.30 malam! kat korea dah sebulan lebih habis. kalau nak tengok ending,boleh tengok online je.. antara lagu temanya ialah:

1- Tears are Falling- Wax
2- Just look at you - Jeong Dong Ha
3- Don't love Me- Lee seok Hoon
4- I think of your face- Byul & Shorry J
5- Magic Castle (asal dari Melody Day, pas2 DBSK nyanyi balik 2005.. and Yoochun nyanyi balik dlm IMY and untuk perf kat china.. boleh tengok video,dah link kan...*promote yoochun and dbsk5 ni.. hihi)

yang mana nak ringtone,download as mp3 ke..pandai la cari sendiri ya..google je..

Baru perasan,rupanya citer ni HOT kat Malaysia sekarang..maklumlah, duk hostel,jarang tengok tv.. kalau ada kat rumah pun, xberkesempatan nak tengok kat tv tu..download lebih best n cepat sikit nak tengok.. esp, citer2 yang ada kaitan dengan PYC ni..laju jelah aku download..  selamat menonton semua..sape2 yang tengok IMY tu and terkenan dengan pelakon utama dia, dengan watak Han Jung woo tu, nama sebenar dia Park Yoochun (PYC), or as singer nama stage dia Micky Yoochun..boleh je tengok post2 lama aku kat blog ni pasal dia tu.. *promote kali ke2* dan kalau rasa nak jadi fans PYC,boleh la tanya apa2 je berkenaan dengan dia kat sini or add my FB Husna 박유 천  hahaha...tapi aku susah sikit kot nak approve orang. FB tu khusus untuk geng2 cassies(DBSK5/JYJ fans) and fan k-drama,k-pop sikit2.. majoriti Cassiea la.sila la poke2/msj kalau nak di app.*bajet popular..hihi* dah masuk tahap supervisor dah(xlah tinggi sangat,sebb dorang dah debut 10tahun kot..tahun ke5 baru kenal..)..5 years with  dbsk5 and Yoochun as my bias no1, rasa macam BF betol dah ni.. ^___^

lama x bercerita pasal mr 6002 ni

1 comment:

Jemarisuri said...

byk nye citer korea kan...
sis dh lama x ikut fenomena ni...hehe..

nota cinta: nanti rajin2 lah singgah blog sis js ye...dh msk dlm bloglist sis js dh....hihi

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...